Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk így, hogy tudjuk, hogy rokonok vagyunk?
Fél éve vagyunk együtt. Az elején mindketten azt gondoltuk, hogy ez csak egy futó kapcsolat lesz. Aztán pár hónapja komolyabbra fordultak a dolgok, de még nem mertem bemutatni a szüleimnek, mivel az előző kapcsolatom nem sült el túl jól. De a párom két héttel ezelőtt úgy döntött, hogy ő bemutat a szüleinek. Izgultam, hiszen nagyon szeretem ezt a fiút, és féltem, hogy a szülei nem fognak kedvelni.
Együtt vacsoráztunk a szüleivel, és ők végig nagyon kedvesek voltak, és úgy tűnt, hogy eléggé megkedveltek. De a vége felé az anyukája el kezdett furcsán méregetni, és meg is jegyezte, hogy hasonlítok az egyik rokonára. Mi nem foglalkoztunk ezzel, de ő jobban utánanézett a dolognak. Pár napja viszont felhívott a párom, és közölte, hogy az anyja nem tévedett, mikor azt gondolta, hasonlítok valakire. Mint kiderült, az ő anyukája és az enyém unokatestvérek.
Azóta nem beszéltünk. A szüleink nyilván ellenzik a kapcsolatot, de mit tegyek, ha szeretem? Nagyon-nagyon szeretem, és ő is engem. És bár teljesen kiakaszt ez az egész, és undorodom a helyzettől, még mindig így érzek. Mit lehet ilyenkor tenni?
Másodfokú unokatestvérek vagytok. Jogilag akár össze is házasodhattok. De amúgy fiatalkának tűnsz, szóval ha ez most egy lángoló tiniszerelem, akkor inkább éld ki magad, aztán később úgyis lesz más.
Halkan megsúgom: én a másodunokatesómmal csókolóztam először, majdnem el is vettük egymás szüzességét.
Persze a család lehet, hogy szúrós szemmel néz rátok, mert egyesek szemében ez erkölcsileg gáz, de tudod mit? Einstein is az unokatestvérével élt együtt!
Nincs semmi baj. Ez távoli rokonság.
Egy vérvételt lehet azért csinálni.
Ha nincs benne ütközés, és nem egyforma a vércsoportotok, akkor semmi gond.
Ki mondta, hogy bűn?
Kérdezett, véleményt várt, hát kapott, ilyen egyszerű.
Különben egyetértek hogy vagy így vagy úgy születnek sajnos beteg gyerekek, de nem arról volt szó.
Amúgy meg azzal is tisztában vagyok, hogy nem akarnak azonnal, vagy egyáltalán gyerekeket, de azt is tudom, hogy bizony néha hiába nem akarjuk hogy valami megtörténjen mégis lehetséges hogy lesz (értsd utód). Főleg ha nagyon szerelmes a pár... XD
A lepontozasrol meg annyit, hogy nem az a 'gond' hogy pirosban vagyok, hanem hogy nagyon magabiztosan állították hogy nem lesz baj miközben vannak esetek amelyek teljesen mást bizonyítanak.
Az én példám is arra bizonyíték, hogy ha tetszik ha nem az esély létezik...
(még ha csak 7% de akkor is ott van).
Valószínűleg túl besz@r* vagyok, mert én nem kockáztatnék.
De hát nem vagyunk egyformák...
Egyáltalán nem értem miért foglalkozol velem ha a kérdező egyetlen egyszer sem reagált az én mondanivalómra.
Ő róla van szó, az ő jelenlegi helyzetéről,ennek ellenére te mint a védelmezője, vagy mint családtagja foggal körömmel harcolsz velem szemben miközben egy icipici rosszindulat nem volt bennem.
Azt osztottam meg amit tapasztaltam, vagy azt hiszed, hogy csak úgy 'viccből' írtam az ismerőseimről?
Hmm, komolyra véve a szót, főleg ezert nem értem, hogy miért pontoztak le, valami nagyon komoly élethelyzetet írtam le erre az emberek itt úgy reagáltak mintha nem is írtam volna le, mintha konkrétan az az eset nem lenne ok arra, hogy a kérdező egy kicsit megfontolja hogy mi legyen...
Úgy tűnik őszintén mintha az emberek nemcsak hogy csak úgy belecsapnának a lecsóba, elvégre nincs tré, de ráadásul még érzéketlenek is!
Mindegy...
A lényeg szerintem hogy majd ő eldonti hogy mi a helyes, én csak véleményt nyilvánítottam mint te is tetted.
Plusz en egyetértettem veled pár pontban akkor te miért gunyolodsz?
Különben meg egy szóval nem állítottam, hogy együtt maradnak 4ewer-ever, vagy hogy egy tucat gyerekük lesz. Miért
forgatod ki a szavaimat?
Egy verzió volt csak semmi más.
Amúgy meg (több mint) valószínű hogy a kérdező már rég vele van, elvégre szereti, ilyenkor a szavak úgyse hatnak, úgyhogy te 'nyertél'.
Érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!