Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kanko7 kérdése:
Én és a barátnő nagyon szeretjük egymást már 2 éve. Hüségesek vagyunk egymáshoz de sajnos a kapcsolatunk nem megy jól a sok vita miatt. Mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Nem találkozunk sokat viszont minden este mikor haza érünk írunk egymásnak. Mindig jó az eleje kérdezgetünk egymástól milyen napja volt stb. Aztán mikor már többet beszélünk mindig össze veszünk valamin. Nagyon sokszor megfogadtuk hogy valtoztatunk de sose ment. Tanácsoltam neki,hogy amig lejár ez a virus es ujra tudunk találkozni csak a fontosabb dolgokat beszéljük meg és keveset chateljunk hogy ne vitázzunk addig is. De ez sem ment mivel most meg azt hiszi hogy nem akarok vele beszélni mert olyan keveset beszélünk és el is köszönök. Szerintetek mi a jó? Tartsunk szünetet míg nem találkozunk?(ami a vírus miatt lehet akár több hét vagy hónap is)2020. márc. 21. 12:47
1/1 anonim válasza:
Inkább hívjátok fel egymást, üzikbe több lehet félreértés meg hogy "nem így gondoltam"
Ha sokat veszekedtek, akkor lehet hogy már nem olyan jó a kapcsolatotok, mint az elején és lehet tényleg jól jönne egy kis szünet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!