Sajnos soha sehova nem megyek el csak a munka es itthon ennyi van nekem se barátnő se semmi es mindez csak miattam van mert nem merek semmibe belevagni se egy ismerkedésbe se egy utazásba de ha másoknak latom milyen jo irigykedek rájuk . Tanács?
Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 17:17
1/3 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írni lehet ronda vagy próbálj odamenni egy lányhoz azt mondani neki hogy szeretnél ismerkedni szivesen
2/3 anonim válasza:
Én szivesen megtanitlak csajozni, de nem ingyen. Draga az idom. Jelenleg ket baratnom is van. Nem tudnak egymasrol.
3/3 anonim válasza:
Írj listát, terveket, mit szeretnél csinálni, hova szeretnél eljutni (és ezért mi az amit kellene tenni hogy megvalósulhasson), mert önmagában az irigykedés és vágyakozás nem oldja meg a problémádat.
Akikre meg irigykedsz, vagy rossz érzést kelt benned, hogy ők sikeresek, az ő követésüket leállíthatod FB-n, így nem fogod látni, amiket megosztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!