Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor ez csak vicc,vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez csak vicc,vagy valóban lehet valamely háttere?

Figyelt kérdés
Van egy személy,aki már pár hónapja nagyon szimpatikus nekem,de igazán megismerni,csak most nyílt lehetőségem.Kapcsolatban van,amit napi szinten tapasztalunk..Viszont eléggé furcsa,sokszor beszélünk,nemrég nagyon összezavart, kérdezgette,hogy megcsókolhat-e,mert hogy valami kinevezett nap van erre,hogy az a kiszemeltedet meg kell csókolni,vagy micsoda.Az előtte lévő napokban is furcsán viselkedett.De az eset után ugyanúgy ment a párjához,és folytatódott az életük,mintha meg sem történt volna
2022. szept. 23. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell komolyan venni.

Akármi is volt - csak erre az alkalomra szólt.

2022. szept. 23. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én nem is vennék komolyan egy ilyen személyt. Még akkor is, ha tényleg van ilyen "csókold meg a kiszemeltedet" nap (mármint tudom, hogy vannak ilyesmi napok, de most hogy pontosan mikor, hogy mostanában volt-e ilyen, fogalmam sincs), akkor is, ha van párja, és ilyet akar csinálni, akkor az alapból felejtős személy. Mármint, ez számomra nem lenne vicces. Még ha be is jössz neki, akkor is. Van párja, és kérdezgeti, hogy meg-e csókolhat... Nem normális, ilyennel én nem is kezdenék.
2022. szept. 23. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Jatszadozik veled es a srac nem is huseges.

Neked bejon a nem huseges srac? Hmm

2022. szept. 24. 07:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy pillanatnyilag ez izgi neked, de téged is ugyanúgy megcsalna, ha összejönnétek.:/
2022. szept. 24. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Megakar dugni csak.
2022. szept. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!