Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban így van ez nagyon sok lánynál?
Sziasztok! Sokszor hallom, olvasom, hogy a lányoknak bármikor van esélye belemenni egy párkapcsolatba, csak egy szavába kerül, elvégre annyi hódolója van.
Ez egy szép lány esetében teljesen okés is, viszont egy nem túl népszerű hölgy esetén szerintem irreleváns. Azonban nem is ezzel van a gond. A probléma ott van, hogy emiatt nagyon sok lány "magasan hordja az orrát". Naponta utasítja el a srácokat, egy szavába kerül egy párkapcsolat stb.
Így viszont sok srácnak esélye sincsen. Miért? Mert egyből elutasítják, ha nem egy első látásra szerelem srácról van szó. Olyan ez, mintha az egyik nem lenne a "Király" akik után a másik nem csak sóvárkodik, teper.
Nyilván ennek rengeteg oka lehet, de! Én ezt egyáltalán nem látom így. Az ismerősi körömben ez nagyon nem így van, mégis mindenhol ezt olvasom. A feltételezés adott: Csak nekem szűk a látóköröm, vagy valóban alaptalan ez a feltételezés, és valójában sokkal több normális lány van?
Az én meglátásom szerint a baj az és még itt kijelentem, hogy van alapja a mondandómnak személyes és mások tapasztalatára alapozva továbbá nem vagyok hímsoviniszta sem más egyéb hasonló.
Szóval sajnos a közmédiában illetve az internet csodálatos világában azt hitetik el a világgal többnyire sikeresen, hogy a nők öltözzenek úgy mint egy k*rva fogjanak ki egy gazdag lehetőleg idősebb csávót mondjuk úgy a húszas évei elején és akkor nem kell dolgozni sem tanulni el lesz tartva stb. Ja és persze ez igaz némely idősebb korosztályra is akiknek érettebbnek kéne lenni ettől de sajnos nem mindenkinél van ez.
Szóval sajnos szerintem nagyon sok szerencse kell hozzá, hogy ma egy normális, rendes srác találjon magának egy hozzá illő lánykát mert a legtöbb sajnos a fent leírt kategóriába tartozik.
Tengermély tiszteletem a kivételnek ez természetesen nem rájuk vonatkozik.
A “nem túl népszerű hölgyek” pedig kapják azt az önbizalom doppingot hogy te így vagy szép meg jó. Fontos az önbizalom nagyon is de van egy szint amikor pl az egészség fontosabb mint hogy mások szépnek tartsanak mert amikor a tükörbe néznek nem saját magukat látják hanem a kritikákat.
Mégegyszer akinek nem inge nem veszi a többitől pedig... ez az igazság ha tetszik ha nem.
Szerintem ez nem igaz.
Lehet statisztikailag egy átlagos lányra több fiú ír rá, de sokszor a "minőség többet ér mint a mennyiség"
Nem kell minden lányról azt feltételezni, hogy azonnal sugardaddy-t akar és a saját korosztályára nem is néz rá, mert a pénz elvakítja. pl nem is ismerek senkit aki így lenne. A normális lányok normális fiút akarnak és kiegyensúlyozott kapcsolatot.
Attól függ kinek milyen magas a mércéje, mert ha mondjuk megfelelne az a fiú aki már egy szimpla köszönésnél is eléggé rossz és alpári stílusban ír akkor talán könnyebben talál egy lány magának pasit.
Amúgy pont azt vettem észre, hogy a legtöbb lány eléggé önbizalom hiányos. Szerintem az nem ad önbizalmat, ha egy random fiú azt mondja, hogy szép vagyok. Azt csak akkor "kapom" ha én magam érzem annak.
Igen, én is így látom, hogy egyáltalán nem hordják fent olyan sokan az orrukat, mint azt gyakran leírva látom online felületeken.
Sőt, szerintem nem sokan mernek odamenni egy szórakozóhelyen, boltban vagy az utcán egy olyan lányhoz, aki tetszik neki, pontosan ezért erősen kétlem, hogy vissza lennének utasítva.
#2 "Lehet statisztikailag egy átlagos lányra több fiú ír rá, de sokszor a minőség többet ér mint a mennyiség"
Igen, ezzel teljes mértékben egyet értek.
Igen ezért írtam többször, hogy tisztelet a kivételeknek. De azért megkérdezem hogy ha egy 14-15 éves lány kelleti magát fehérneműben a közösségi oldalon nyilvánosan (a szülők persze hagyjál mert saját magukkal vannak elfoglalva) akkor abból pár év múlva mi is lesz?! És nem egy ilyen van sajnos. Mondhatjátok, hogy konzervatív vagyok meg stb de inkább a máz mögött meglátok ezt azt. Egyébként boldog házasságban élek 2 fogadott és 1 saját gyermekkel és egyiket sem ilyen stílusra vagy életvitelre fogom nevelni.
24/F
KeyserSöze
Sajnos az ilyen Zsebibaba szerű lányok mindig is megvoltak(régen pl Dósa Fanny vagy kicsoda), és mindig is lesznek, de azért elmondható, hogy a lányok 99%-a nem olyan. (szerintem ennél a bizonyos lánynál meg inkább egyéb lelki és nevelésbeli okok játszanak közre)
KeyerSöze, veled is egyet értek, ugyanis tényleg vannak ilyen lányok, ez kétségtelen. Nem is páran, sajnos a közösségi média nagyon sokakat beszippantott, őket jobban érdeklik a lájkok ismeretlen emberektől, mint hogy a való életben ismerkedjenek.
Mindenkit felpontoztam!
Nem tudom, én már ehhez a kategóriához lehet, hogy vénasszony vagyok 23 évesen, de a mi időnkben még nem így mentek a dolgok. Magamból és a baráti társaságomból kiindulva, ha valaki tetszett, akkor nem tartottunk talonban 5 másikat, hanem egyre koncentráltunk. Ha így működött volna, hogy egy szavamba kerül a kapcsolat, akkor abban is lettem volna, nem? Vagy rosszul gondolom?
Ha valakivel alakult a dolog, akkor elmentünk randizni és idővel együtt voltunk, de ehhez nem kellett kimondani semmit. Amiatt meg nem kezdtünk senkivel kapcsolatba, hogy tudjuk hogy tetszünk neki, és mivel pont nincs senki, szólunk neki hogy "na, akarsz járni?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!