Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek valóban létezik az, hogy ha párkapcsolatban vagytok, de egy másik fiú TÉNYLEG NAGYON szeretne titeket, akkor még megéri küzdenie értetek?
Nagyon szépen megkérem a fiúkat, hogy tartsák tiszteletben azt, hogy a lányoktól kérdezem ezt. Legalábbis elsősorban, ha fiú vagy kérlek azt jelezd, illetve lányok a kort is tüntessétek fel kérlek! :)
Annyit hozzátennék, hogy nem házasságra gondolok, az durva már, de egy átlagos párkapcsolatba beleszólhat egy harmadik? Vagy ez csak a friss kapcsolat elején áll fenn? Tapasztalatok, vélemények erről?
Ja és egy EDDA Művek Éjjel érkezem idézet is van, biztos mindenki ismeri ezt a részét: "Te nem érzed ezt a kínt, nem voltál féltékeny soha
Nincs benned semmi küszködés, ha egy másik ér előbb oda".
Szeretem az eddát.
Hát figyelj haver,ezt okosan kell csinálnod , maradj a lányal jo viszonyban, halgasd meg légy neki ott amikor kell és amikor szakitanak akkor jön el a te időd,de ha neki állsz szerelmet vallani minden 5percben akkor rég elrontottad,meg hogy azzal jössz menyire jobban járna veled akkor már semmi esélyed.Csak a másik srác karjába lököd.
F
Helyes, örülök, hogy EDDÁ-s vagy Te is! :)
És köszönöm a tanácsodat! :)
Szerintem,ha jó a kapcsolatuk akkor hülyeség bele avatkozni,de ha a srác rosszul bánik a lánnyal akkor esetleg elfogadható.Nekem nem annyira elfogadott az ilyesmi,mert kicsit olyan mintha csalásra invitálnád.Amúgy voltam hasonló helyzetnek tanúja.Ott a lány inkább kihasználta a másik srácot,hogy figyelmet kapjon a barátjától.Ha velem lenne ilyen,biztos megsértődnék(mivel alapból szakítok,ha rosszul érzem magam egy kapcsolatba),hogy nem vesszi komolyan a kapcsolatom.Én alapból féltékenykedősebb vagyok,úgyhogy a csalást nagyon el tudom ítélni.
Szerintem lány függő ez is,plusz persze kapcsolat függő.
Gondolom most le leszek pontozva,de akkor is ez marad a véleményem. :D
16/l
Ha párkapcsolatban vagyok, akkor nem kell harmadik. Legyen úriember és fogadja el a "vereséget".
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!