Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a Barátnőm kiakadva ezmiatt?
Figyelt kérdés
Mindig amikor talizunk a B nőmmel akkor kivan akadva, hogy a telefonomat nyomkodom és ő rá nem figyelek. De nem értem ez miért baj mindenki ezt csinálja. Nem értem ő ienkor miért nem telefonozik. Ja és amikor nem vagyok vele akkor meg Ő vele irkálok. Miért akad ki ieneken?2022. aug. 30. 20:37
11/15 A kérdező kommentje:
Legalább a 8-as rájött a lényegre.
Görbe tükör akart lenni. Ti is ilyenek vagytok mind.
2022. aug. 30. 22:51
13/15 anonim válasza:
te inkább nőjj fel előbb, ne csajozz
14/15 anonim válasza:
Tévedsz, én nem szoktam telefont nyomkodni, ha találkozom valakivel:)
15/15 anonim válasza:
Semmi görbe tükör nincs ebben. Én ha találkozom valakivel, elő nem veszem a telefonom.
Kicsit el vagy tévedve, kérdező. Ne hasonlíts magadhoz minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!