Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van a Barátnőm kiakadva...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a Barátnőm kiakadva ezmiatt?

Figyelt kérdés
Mindig amikor talizunk a B nőmmel akkor kivan akadva, hogy a telefonomat nyomkodom és ő rá nem figyelek. De nem értem ez miért baj mindenki ezt csinálja. Nem értem ő ienkor miért nem telefonozik. Ja és amikor nem vagyok vele akkor meg Ő vele irkálok. Miért akad ki ieneken?
2022. aug. 30. 20:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja én 17F a B nöm 14 L
2022. aug. 30. 20:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert f@szkalap vagy, ne a telefont nyomkodd.
2022. aug. 30. 20:49
 3/15 A kérdező kommentje:
de akkor honnan tugyam ki irt rám? mindenki a telefonját nyomja akárhol megnézed
2022. aug. 30. 21:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Felteve, de meg nem engedve hogy a sztori nem kamu: ha a csajod tarsasagaban neked az a legfontosabb hogy ki irt rad es ezert gyakorlatilag folyamatosan a telodat nyomkodod, akkor semmi szukseged a csajodra. Beszelgetni ugyse beszelgettek, figyelni nem ra figyelsz hanem mindenki mas fontosabb, a kangorcsodet meg egyedul is el tudod intezni.
2022. aug. 30. 21:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne kamuzz mar. Vagy baratnozol, vsgy a telefont nyomkodod. Ketto egyszerre nem megy. Nem valo meg neked baratno.

18l

2022. aug. 30. 21:17
 6/15 A kérdező kommentje:
de figyelek rá multkor amikor a haverommal taliztunk végig a bnömmel irtam
2022. aug. 30. 21:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg a haverok lehetett nagyon boldog.

Ha valakivel találkozol, vele foglalkozz. Ráérsz visszaírni másoknak később. Akkor talán elhiszik, hogy van életed a telefonodon kívül...

2022. aug. 30. 21:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy "troll kérdés".

A kérdező csak kíváncsi volt arra, hogy emberek, hogyan reagálnak egy tipikus idiótára.

Az a baj, hogy itt a neten azt mondják jajj hülye vagy, valóságban meg mindegyik ugyanúgy nyomkodja.

2022. aug. 30. 21:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

ha a barátnőddel/barátoddal vagy örülj annak hogy vele lehetsz/vagy és ne az érdekeljen, hogy épp mi történik az interneten. Akkor minek van barátnőd ha nem is figyelsz rá amikor vele vagy. Inkább beszéld meg vele élőben a dolgokat és akkor később nem kell azzal foglalkozzál (amikor épp a barátaiddal találkozol) hogy neki írogassál. Ha ezt nem érted akkor nem is érdemelsz meg egy barátnőt

uff, én írtam

16/f

2022. aug. 30. 22:29
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Én a helyesírásod izé... helytelenírásod miatt is ki lennék akadva rád. :-D
2022. aug. 30. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!