Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az új pároddal mindig abban a parkban vagytok, sétáltok ahova az exét is vitte az baj?
Gondolj bele, hogy még ugyan azoknak a szülőknek is mutat be, mint az exét. 🤔 Szerintem nárci, szakíts vele.
Ez komoly? Kit érdekel az exe? Veled van, téged szeret és veled akarja ott azokon a helyeken megélni a pillanatot.
Talán ez a park van közel? :D Nem is értem a kérdést.
#2 te meg hibbant vagy, ne haragudj.
Szerintem a többség szerint nem hasznos irracionális parákat etetni valakiben, aki hajlamos rá, mint a kérdező.
Az új barátnőmmel 3 olyan új országban jártam idén ahol az exemmel nem, de ugyanabba a parkba járunk le chillelni és edzeni, mert ez van a lakásom mellett. Lol.
Nem. Nyilván nem fogunk kerülni mindent, ahol már jártunk mással :)
Viszont azt semmiképp se díjaznám, ha az lenne a téma, hogy kivel járt itt és mit csináltak. Szóval nem baj, ha oda megyünk, de nem kell ezt kihangsúlyozni.
Egyébként meg induljatok el sétálni és fedezzetek fel új helyeket együtt.
Ha minden helyet kizártam volna, ahol valamelyik exemmel andalogtam, akkor a városban már nem tudnék hová menne sétálni a jelenlegi párommal...
Szakítás után le kéne cserélni a teljes ruhatárat, mert a volt kedves mellett azokat a cuccokat hordtam? Költözzek el, mert a régi szerelem járt nálam? Cseréljem le a baráti körömet, mert ismerték a régit?
Durván túlagyalod a dolgot, szerintem inkább te látod mindenhol az ex szellemét és nem a párod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!