Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engedjem nekik?
12 évesen a maximum a séta és a puszi.
Annál többet nem kéne még több évig.
Én anya létemre beszélnék annak a fiúnak a szüleivel.
Gondolom, nem szeretnék, ha a fiuk ellen eljárás indulna...
Sztem az is eléggé beteges, hogy a 12 éves húgod szexuális életével vagy elfoglalva és 19 éves létedre full öreges felfogásod van. Inkább magaddal foglalkozzál, húgodat meg hagyd békén.
Amúgy számomra nekem ez sima troll kérdésnek jön le és inkább a 12 éves húgod vagy e körüli lányok szexualitása izgat és ezt becsomagoltad egy ilyen mézes mázos komoly kérdésbe. Arról ne is beszéljünk, hogy állítólagos haverodat tetted meg csábítónak. Érted, haverodat.
Azért 12 évesen még elég ritka volt a házasság régen is.
14 az már más kérdés, de olyan most is lehetséges.
"nem várhatom el, hogy apácaként menjen férjhez, de 12 évesen még azért korai ez nagyon. Ismerje csak meg a saját testét előbb, ha kell veszek neki szexuális segédeszközöket is, csak ne menjen bele ilyen fiatalon ezekbe a dolgokba."
Ja persze így már értem, hogy miért én vagyok a rossz báty, aki beleakar szólni a húga szexuális életébe. Nem, nem akarok és nem is szólok. De a kommunikáció egy családban akkor is szükséges és pont. Persze azért nyílván tök jó amúgy, hogy naponta akár több tucat ilyen korú kislány esik át abortuszon a mi kis progresszív "fiatalos" felfogásunk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!