Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Össze jönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek olyan lánnyal akinek nincs tabletje, laptopja, okostelefonja?

Figyelt kérdés
Nem tartozik gazdag családban, az otthona tiszta de régi módi. Nem sminkel egyáltalán és nincsenek menő cuccai sem. Ha igen, akkkr miért. Ha nem, akkor miért.
2022. júl. 19. 20:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
*negatívum
2022. júl. 20. 00:24
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
Az tetszene, hogy nem lóg 0-24-ben a neten, de ha pl. nem tudnék vele chatelni, akkor az nagy negatívumként érne. Ráadásul folyton aggódnék, mert felhívni sem tudna, ha bajban lenne.
2022. júl. 20. 00:43
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
#12 Régen is megoldották, most is megfogják. Jajjaj, de nagyon elkényelmesedtünk.
2022. júl. 20. 00:47
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
#13 De régen nem volt más opció, most meg van. Szerintem nem fura dolog, hogy én igénylem a napi kommunikációt azzal az emberrel, akit szeretek. Továbbá ne legyünk álszentek, a mai tinik 90%-a nem akarna kapcsolatot olyan emberrel, akivel nem lehet neten beszélgetni. Értem én, hogy személyesen jobb találkozni és ezt még támogatom is nagyban, de ha randira menet elüt egy autó, akkor nyilván szólok a lánynak, hogy ne várjon, viszont egy olyan csajnak nem tudok szólni, akinek nincs telefonja.
2022. júl. 20. 09:13
 15/23 A kérdező kommentje:
Nyomkodos telefonja van csak
2022. júl. 20. 09:53
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem sminkel? Anyagi okai vannak vagy nincs rá igénye?
2022. júl. 20. 10:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Igen. Írhat nyugodtan.
2022. júl. 20. 12:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem szeret sminkelni. Még szempilla spirált sem láttam rajta.
2022. júl. 20. 15:25
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
18: ez sokkal jobb
2022. júl. 20. 15:38
 20/23 anonim ***** válasza:
66%

Én magam szintén konzervatív vagyok.

A leírottak pont megfelelnek az igényeimnek. Nekem sincs se okostelóm, se tabletem, se Face-m, se Instám, se Twitterem.

Nem igénylem azt, hogy a másik (nő) sminkkel akarjon egyedinek látszani azzal, hogy olyan lesz, mint a többi. Nem kenyerem a kirívó öltözék, a viselkedés.

Egészen más értékek mozgatnak és egészen más értékeket keresek egy lányban; más kérdés, hogy ez generációspecifikus dolog, azaz minden kohorsznak megvannak a maga szokásai. Ez jellemzően nem tini-szokás, és épp ezért nem is teenagerek társaságát keresem.

A konzervatív világnézet nagyon ritka, s ahogy Ady mondta:

ember az embertelenségben...

2022. júl. 20. 16:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!