Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek olyan lánnyal akinek nincs tabletje, laptopja, okostelefonja?
Figyelt kérdés
Nem tartozik gazdag családban, az otthona tiszta de régi módi. Nem sminkel egyáltalán és nincsenek menő cuccai sem. Ha igen, akkkr miért. Ha nem, akkor miért.2022. júl. 19. 20:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
49 szavazat
1/23 anonim válasza:
Én csak olyannal jövök össze, aki nem tudja mit jelent telefon.
2/23 anonim válasza:
Bár lenne ilyen lány,összetenném a két kezem.
3/23 anonim válasza:
A kommunikációval lehetnek így gondok. Telefonon beszélgetni nem szeretek, inkább írásban vagy személyesen. Ez így kicsit bajos számomra. De ha kellően meglehet oldani a személyes kapcsolatot, akkor a többi nem gond.
4/23 anonim válasza:
Ha megfog a személyisége, akkor örömmel! Hol van ez a lány?
5/23 anonim válasza:
Mindezen "hiányosságok" ellenére is lehet szeretni valakit! f.
6/23 anonim válasza:
Természetesen, de ez mégis hogy merül fel ilyen hamar? A telefon még oké, azt idegenek is látják, de a többi?
Ezt így kell elképzelni?
Gizi, nagyon tetszel nekem, és jól éreztem magam ezen a randin. Szeretném, ha járnál velem, de előtte kérlek, válaszolj egy számomra döntő kérdésre. Van tableted és laptopod?
7/23 anonim válasza:
Ha lehetne, akkor csak ilyen lánnyal jönnék össze !
8/23 anonim válasza:
Persze, de azért jobb, ha van legalább egy nyomógombos telefonja, hogy mondjuk SMS-ben tudjunk beszélgetni.
9/23 anonim válasza:
Abban a pillanatban feleségül venném. Kincs.
10/23 anonim válasza:
Az, hogy valakinek van telefonja NEM negatív, ahogy az sem ha nincs. Mivel szegény családból származom, nincs kérdés, ez engem egyáltalán nem zavarna. 20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!