Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit érdemes ezzel a szituációv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemes ezzel a szituációval kezdeni?

Figyelt kérdés
Én (18/L) a barátom (19/F) rengeteg ideje vagyunk együtt,majdnem 1 éve. Viszont az utóbbi időben rengeteget veszekedünk. Egyrészt azon volt a vita , hogy ő depressziós és nem fordított rám annyi időt a betegsége miatt , annyira magába roskadt, és úgy beszélt velem akkor mint egy ronggyal .Mikor ezt felhoztam neki rájött és azóta nem is beszél velem úgy,meg nem is tűnik már depressziósnak. Viszont az utóbbi időben csak takarít nem is csinál semmi mást q munkáján kívül,mindig nekem kell átmenni hozzá és azt nézni hogy ő takarít. 2- Ben utoljára nem is tudom mikor voltunk ,úgy ,hogy közös programot is szerveztünk. Azt kell tudni rólam viszont én elég sokszor járok bulizni. Ezekbe a bulikba én mindig hívom de ő mondta hogy ezeket nem élvezi ebből kinőtt,viszont néha-néha jól jönne ha ott lenne melletem . Mindig megigeri ha bármi baj tortenik buliban hívhatom, és akár jön és segít. Előző buliban Viszont pánikrohamot kaptam a sok embertől, hál istennek ott voltak barátnőim, de szerettem volna beszélni mert az ő szavai mindig megnyugtatnak. Hiába hivtam,nem vette fel. Reggel megirta hogy bealudt, pedig fel volt hangosítva a telefonja de toltore is elfelejtette rakni így le is merült.Itt úgy éreztem nem vagyok neki igazán fontos .. hisz ennyit megtehetett volna,hogy toltore rakja ha aggódna értem. Ráadásul ő elmondta neki hajnali 5 kor kutyát kell setaltatni hagyjam aludni,csak akkor nem értem miért írja ha szamithatok rá közbe nem.Mindig megjegyeztem neki ezeket ,mert nyilván fáj,de megkaptam ,hogy én mindig őt hibáztatom. Ennél az előző esetnél, valami eltört bennem ,nagyot csalódtam benne, és már a szakítás gondolata is felmerült bennem. Mikor ezen a bulis dolgon osszevesztunk , utána a semmiből rózsát kaptam tőle meg aprosagokat , ami nagyon aranyos volt tőle , de úgy éreztem hogy ezt azért csinálja mert érzi valami nem okés. Azt is megkell említeném, hogy az előző hetekben most az intimitás is elmaradt , mert előző héten végig beteg voltam sajnos , a mostani héten még fájdalmaim voltak menstruáció előtt így sajnos nem tudtam vele intimitást kezdeményezni. De ő mindig mérges volt rám emiatt , sot egyik éjszaka a takarót is nekem dobta.Persze bocsánatot kért, de akkor is.. Nem tudom mit tegyek , eleve nagyon rossz érzés ezt kiírni ide, de tanácsokra van szükségem, hiába szeretem nem tudom mit tegyek és mi lenne a helyes.

2022. júl. 19. 14:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igyekszik kilabalni a depressziobol érted,de egyedul borzaszto nehez.A harag hirtelen jon elo aztan mikor eltunik buntudat marad utanna ezert ker mindig bocsanatot.A takaritas egy "kapaszkodo" lehet neki,amibe menekulni tud.Jo ido toltes hasznos es kozbe nem kell koncentralnia.A bulizasbol lehet hogy tenyleg kinott de ha mas programokat sem szeretne akkor inkabb ez arra utal hogy nem akar tarsasagba lenni,inkabb veled lenne vagy egyedul.

Lényegre térve szerintem próbalj neki egy kis tamogatast nyujtani,biztos tudod mit szeret:) csinaljatok azt.Zokkentsd ki egy kicsit a komfortzonajabol de ne egybol egy buliba rangasd el hanem mondjuk inkabb menjetek el kutyatsetaltatni,piknikezni vagy ilyesmi,de otthon is maradhattok pl. fozzetek egyutt vacsit aztan lefurodtok egyutt,arcmaszk,filmezes ebbe azert van egy kis intimitas is meg a kedve is jobb lesz talan:).A szakitas lenne a legrosszabb ebbe a helyzetbe,biztos neked is nagyon nehez így de adj neki meg egy kis idot,lehet hogy helyesnek erezned a szakitast igy te megmenekulnel ugymond de o biztos hogy nagyon ossze torne.Sokat szoktatok beszelgetni?Ezeket mar elmondtad neki,hogy hogyan erzel?:/

(Nem akartam ilyen kioktato vagy ilyesmi jellegu valaszt irni ugyhogy remelem nem hat annak,:).A baratod borzaszto szerencses hogy vagy neki,egy kicsit feltekeny is vagyok ra haha.Remelem rendbe tudjatok hozni.)

2022. júl. 19. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!