Milyen/melyik léghűtő berendezést érdemes vásárolni, az alábbi szituációban? Esetleg valami más megoldás jobb volna?
Közeledik a nyár. Sajnos a ház, amelyben élünk, elviselhetetlenül meleg a nyári napokon (31 fok éjjel!), szinte teljesen tönkreteszi mindannyiunk életét ebben a 3 hónapban. Az asztali ventilátorok, plafon-ventilátorok és egyéb eszközök nem elégségesek.
Sajnos hagyományos "klímát" nem lehet beszerelni, mert a háznak olyan az építési módja/anyaga, ami ezt lehetetlenné teszi. Mit volna érdemes venni? Milyen típust?
Nézegetem őket a különböző szakoldalakon, de a hozzá-nem-értésem miatt nem tudom, hogyan kellene elindulni.
Ami fontos volna:
- Éjszakai hűvösség, lehetőleg anélkül, hogy minden ajtót nyitva kelljen tartani (3 felnőtt ember él egy helyen, a ház pedig nem olyan nagy, hogy ebből ne legyen kellemetlenség)
- Halk üzemhang, hogy éjjel lehessen mellette aludni
- Alacsony (relatíve) fogyasztás
- Ne kelljen hozzá falat bontani, mert egyszerűen nem lehet
- Ne valami teleshopos gagyi megoldás legyen a kínaiak észjárása szerint (ilyen víz a kocka alakú dobozban, amit kifúj a ventilátor vagy ilyesmi)
Köszönök minden tippet, előre is.
2.
Mert szar a ház építése, valami alumíniumcsövek vannak a falban körbe-körbe, elképzelni nem tudom hogyan. Sajnos régi "kalákában épült" szar épület ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!