Erre a szituációra mi lenne a megoldás? kép
hogyan lehetne megjavítani?
szeretnék tisztában lenni vele
pár perce készült a fotó, ez a jelenlegi helyzet
bármi tanács, mit csináljak vele?
Az orvos kihúzkodja a csonkokat, majd koronát, illetve hidat tesz a helyükre. A mellettük lévő egészséges fogakat lecsiszolja, és azokhoz ragasztja. Elég hosszadalmas és drága megoldás, de megéri.
Időben rövidebb, de még költségesebb ha implantátumot választasz. És persze a mellettük lévő egészséges fogaknak is jobb, mert az implantátum esetén nem lesznek lecsiszolva.
mi az, hogy műteni? mi a különbség a műtét és a kihúzás között?
miért ne húzzák, kérlek elmagyarázod?
hova tenne koronát? mihez ragasztja?
ezt nem teljesen értem
jó lenne nem tönkre tenni a jelenleg jókat, hanem becsavarozni gyári jellegűt
Mivel fel van dagadva az ínynél és ripityára fog esni, mert szétrohadt, semmiképp nem lehet egyben húzni csak véskélve és küzdve. Műtét során U alakban felvágják, majd oldalról kiveszik a darabokat, kitisztítják és visszavarrják. 3 hét helyett 3 nap alatt gyógyul be ugyanolyanra és nem fogsz sírva rohanni, hogy az állkapcsodra húzódott a gyulladás, öljenek inkább le, mert annyira fáj.
Ahol nincs fog, oda lehet hidat építeni. A hiány 2 végén lévő fogra ráhúznak egy olyan egész darabkát, ami fog formájú a lyuk helyén is, odaragasztják. A pálcikás módszer, ahogy te hívod, foganként 6-800 ezer Ft lesz, mert el van halva a csontod ahol nincs fog, tök lapos. A koronára nekem a körzeti foganként 45-öt mondott. 1 fog hiány esetén tehát 3x45 ezer lesz, mert a 2 végét is számolják.
Érdekes, ez a kérdés már februárban megszületett és a te képed meg pár perce készült? 😃
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__1..
ez most friss kép, azóta kiesett mégegy darab
a műtétes az pénzbe kerül, drágább a húzásnál?
a csavarozható fog az 6-800ezer? nincs annyi pénzem
miért ilyen drága?
Szájsebészet ingyen van tb-re, de beutalóköteles fogászatról és majd vinni kell röntgent.
Miért ennyi a gyökércsapos műcsonk felépítménnyel? Mert a k.a anyjukat! :D Szerintem senki se érti, de ennyi, mert kénytelenek vagyunk kifizetni. És tb-s rendelésen nem végzik.
Egyelőre szedesd ki ami rohad, mert ha átrerjed a csontra a gyulladás az valami iszonyatos fájdalom és semmi sem csillapítja!
A többit majd eldöntöd, de ne akarj csonthártya gyulladást és gennyzacskót!
"
azt nagyon nem szeretném, ha az oldalsók miatt az első hibátlan fogat leszednék olyan kicsire
"
Kérdező, bocs de hagytad a fogaid 2/3át szétrohadni, ne mond már nekem, hogy most hirtelen annyira érdekelne.
Amúgy semmi bajuk nem lesz, ez a legjobb megoldás kb.
+ képen azok se tűnnek olyan hibátlannak, inkább menthetőnek hívnám őket
Implantátumra, már ne haragudj, de nem hinném hogy lenne pénzed, főleg annyira nem, amennyi kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!