Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Erre a szituációra mi lenne a...

Erre a szituációra mi lenne a megoldás? kép

Figyelt kérdés

hogyan lehetne megjavítani?

szeretnék tisztában lenni vele

pár perce készült a fotó, ez a jelenlegi helyzet

bármi tanács, mit csináljak vele?

[link]

[link]

2022. márc. 9. 17:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehet valaki ilyen igénytelen, fel nem foghatom. 😐
2022. márc. 10. 10:35
 12/21 A kérdező kommentje:

ezt hogy érted?

2022. márc. 10. 11:30
 13/21 A kérdező kommentje:
megválaszolom szivesen a kérdésedet
2022. márc. 10. 11:30
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

Igénytelenség = hagyod hogy szilánkosra rohadjanak a fogaid

Itt nem arról van szó, hogy kicsik kuszák lennének, vagy sárgák, konkrétan olyan a szád, mint valami zombié.

Tudod van az a mondás, hogy aki büdös az általában nem érzi a saját bűzőt, a te szád konkrétan olyan lehet, mint egy pöcegödör, már megbocsáss.

Nagyon súlyos százezrek lesznek helyrehozni, hogy ne kerüljön súlyos milliókba pár év múlva. Vagy full kivehetős protkód lesz.

Én azt mondom cselekedj még ebben a hónapban.

2022. márc. 10. 12:09
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

amúgy valamilyen szintig sajnállak, tudom mekkora szívás lehet ez, főleg pénz nélkül, de te tehetsz róla főképp, sajnos.

Az előző kérdésedben a válaszaid is erről árulkodnak.

Hány éves vagy?

2022. márc. 10. 12:21
 16/21 A kérdező kommentje:

na figyelj:

2 van elrohadva, mert elrontotta a fogorvos. folyamatosan begyulladt a tömése, folyamatosan ki be rakosgatta, aztán már nem volt mit tömni, kiesett folyton a hulladék tömése, aztán így jártam

"Tudod van az a mondás, hogy aki büdös az általában nem érzi a saját bűzőt, a te szád konkrétan olyan lehet, mint egy pöcegödör, már megbocsáss."

Nem, nem büdös

"Igénytelenség = hagyod hogy szilánkosra rohadjanak a fogaid"

Nem, pont hogy nem hagyom, magától történnek az események, segítségkérés ellenére...

Csak nyugtával dícsérd a napot. Te is járhatsz még így, rosszabbul is. Aztán majd a képedbe is verhetik, mint nekem, hogy mekkora tahó vagy meg igénytelen idióta. Meg hogy én tehetek róla. Miközben nem én rontottam el a tömést, ami folyamatos gyulladást okozott, és egyszerűen elfogyott az anyag a fúrásoktól

29 vagyok

2022. márc. 10. 13:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

az összes fogad vastagod lepedékes, azt is a fogorvos rontotta el?

Amúgy, ha többször elrontotta ugyan az a fogorvos, miért mentél hozzá vissza megint?

2022. márc. 10. 13:35
 18/21 A kérdező kommentje:

én nem látok lepedéket, milyen lepedékes?

minden este megmosom

a 2. képen tényleg látok 1 kis szutykot, de ez fogmosásnál kijön

2022. márc. 10. 13:48
 19/21 A kérdező kommentje:
mert nincs jobb fogovos
2022. márc. 10. 13:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, minden fogadat elrontotta a fogorvos? Vannak ott a képen olyanok is, amiket csak szimplán be kellene tömni.
2022. márc. 10. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!