Van pár hiányos fog helyem és van 2 ami "rohad" sajnos és fogínyem is 2-3 helyen csúnya. Most nem kell a legorszabbra gondolni azért, de esztétikailag nem tetszik. Többit lent írom Megoldás?
Mennyibe kerülne egy teljes fogsor?
Vagy láttam már olyat, hogy valakinek az eredeti fogára tettek valamit és szép fehér lett.
Miket ajánlotok ami tartós és szép esztétikus lesz a fogam/mosolyom?
Teljes fogsor minek ha a többi fogad jó?
Amelyik szuvas, hàtha menthető.
A hiányos fogakat pótoltasd,bàr ha hàtul hiànyos és nem làtszódik, illetve nem egymàs mellett hiányzik több fog, akkor kàr hozzányúlni, mert ilyenkor a mellette lévő ép fogakból is lecsiszolnak. Egyébként elèg költséges, attól függ hány fogat kellene pótolni és hol csinàltatod. Ha sztk-ba, akkor jó esetben csak anyagár, ha magánban akkor pár százezres tètel.
Az ínyed lehet csak jobb fogkefét, fogkrèmet ès fogmosàsi technikàt kívàn.
Miért akarsz teljes fogsort? Azért ott szerintem nem tartassz.
Nekem három foghelyem volt. Mikor végre rászántam magam a fogorvosra, kihúzta a csonkokat, és készített a helyükre koronát. Lecsiszolta a mellette lévő fogakat és azokhoz ragasztotta hozzá. Plusz még volt pár tömés, az egész körülbelül háromszázezernél állt meg, de nekem ez egy hosszú, majdnem egyéves kezelésfolyamat volt, ráadásul a város legdrágább, legmenőbb fogorvosát választottam, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy ő van a legközelebb a lakásomhoz.
Egyrészt fel kell mérni hogy neked miket kell megcsinálni, másrészt az árak egyébként is eltérőek lehetnek a különböző fogorvosok között, úgyhogy ezt megtippelni sem lehet hogy mennyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!