Lányok netek mennyire fontos hogy a fiú aki tetszik az mossa-e a fogát? Mármint biztos nem arra gondoltok egyből hogy "remélem minden este fogat mos" de például randin mennyire fontos szempontok ez a pár/barát/pasi választásban?
Kizáró ok. Undorító.
És akkor finoman fogalmaztam.
Civilizált ember ápolt.
Bocs, de ez rosszkor jött, éppen a szendvicsemet ettem.
Kulturált ember minden (!) étkezés után fogat mos.
A szendvicsem után is azt fogom tenni.
A harapós ló is elfordítaná a fejét tőled.
25 éves korodra kirothad az összes fogad.
"barátnőm volt"
hát ezaz :D
Miért olyan nehéz fogat mosni?
kizáró ok lenne, ha nem mosna a pasi fogat, meg nem járna fél évente fogorvosi ellenőrzésre
kép a fogaidról? mert szerintem csak te hiszed, hogy rendben vannak
1, én is mostam minden kaja után fogat, amíg a fogorvosom elmagyarázta, hogy miért nem jó, amit csinálok
pl minimum fél órát várjak utána ill. jó lenne, ha nem mosnám annyit, mert nem tesz jót a fogínyemnek
Nagyon fontos.
Mit jelent az, hogy nagyon ritkán mosol fogat? Nem minden étkezés után, hanem csak naponta egyszer, vagy esetleg napokig nem mosol fogat? Mert nem mindegy.
Ha 16 évesen sok barátnőd volt, akkor biztos vagy benne, hogy nem a higéniáddal van baj? Lehet, hogy nem akartak bunkók lenni és nem szóltak, hanem kitaláltak egy ürügyet a szakításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!