Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A baratnom fuvezni akar
Hát...
A barátnő ekkor repülne.
Részben mert semmi kedvem egy egyre amortizáló drogossal lenni (ne hidd azt, hogy megáll egy spanglinál), másrészt meg eleve aki egy bunkóval haverkodik, ha az érdeke úgy kívánja... ilyen rüfkéből nem kérnék.
Posztod hangvételéből és a kábítószerhez való hozzáállásodból ítélve a lány(most barátnőd) és a te értékrendszered full összeférhetetlen.
1. drogozik(vagy akar), ergo önmagát rombolja és még téged is beleakar húzni a buliba.
2. a volt pasijával
like do i need to say more? drop that bitch faster than lightspeed????
Tes, csak menj el vele, de te ne tépj, nem olyan nehéz ám :D
Azért a fű nem a keménydrog kategória, nem függsz rá két hazsnálat után, maximum jól érzed magad :D
És ne értsd félre, én is utálok minden kábítószer témát (ha most nem számoljuk fel az alkoholt és nikotint), de mikor ismerősök tépni akartak, elkísértem őket, elbeszélgettem velük, stb...
Exek meg megint más kategória. Én a mai napig jóban vagyok majdnem mindegyik exemmel, ami az én párom nem zavarja. Még akkor sem, mikor felmegyek random beszélgetni az egyikhez, vagy iszok velük, mert BÍZIK bennem. Varázsszó ez egy kapcsolatban :)
Miért, mert tiszteletben tartja, hogy nyilván azért jártam valakivel, mert szerettem és azért, mert már nem járunk, nyílván nem a 12 évesek szintjén szidjuk egymást reggeltől estig, hanem kulturált emberek módjára kommunikálunk egymással?
Nagyon balfasz felnőtt párom van, lehet megyek, összeszedek egy kérdező félét (már ne haragudj, nem rosszból) és csak vele beszélgetek, mert a párod mellett ne legyen soha másra sem időd...
Szeretlek gyakori kérdések <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!