Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? A baratnom fuvezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A baratnom fuvezni akar

Figyelt kérdés
A baratnom egy masik sraccal szeretne kiprobalni a fuvet. En egyaltalan soha nem szeretnek kabitoszerrel elni (gondolom ezert csinalja massal). A sraccal mielott mi osszejottunk kavartak. Azt mondta h akkor pedig a hatam mogott fog vele talalkozni. Ha mindketten beszivnak ki tudja mit fognak csinalni. Es nem erti h miert akadok ki hogy fuvezni akar. Mit tennetek a helyemben?

2022. jún. 27. 22:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%

Hát...

A barátnő ekkor repülne.

Részben mert semmi kedvem egy egyre amortizáló drogossal lenni (ne hidd azt, hogy megáll egy spanglinál), másrészt meg eleve aki egy bunkóval haverkodik, ha az érdeke úgy kívánja... ilyen rüfkéből nem kérnék.

2022. jún. 28. 17:37
 22/27 anonim válasza:
66%
ha egyedül akarna füvezni azt leszarnám, a fű amugy se komoly cucc, de azt hogy massal na nálam olyankor repülne
2022. jún. 29. 00:40
 23/27 anonim ***** válasza:
66%

Posztod hangvételéből és a kábítószerhez való hozzáállásodból ítélve a lány(most barátnőd) és a te értékrendszered full összeférhetetlen.

1. drogozik(vagy akar), ergo önmagát rombolja és még téged is beleakar húzni a buliba.

2. a volt pasijával

like do i need to say more? drop that bitch faster than lightspeed????

2022. jún. 30. 17:48
 24/27 anonim ***** válasza:
83%

Tes, csak menj el vele, de te ne tépj, nem olyan nehéz ám :D

Azért a fű nem a keménydrog kategória, nem függsz rá két hazsnálat után, maximum jól érzed magad :D

És ne értsd félre, én is utálok minden kábítószer témát (ha most nem számoljuk fel az alkoholt és nikotint), de mikor ismerősök tépni akartak, elkísértem őket, elbeszélgettem velük, stb...

Exek meg megint más kategória. Én a mai napig jóban vagyok majdnem mindegyik exemmel, ami az én párom nem zavarja. Még akkor sem, mikor felmegyek random beszélgetni az egyikhez, vagy iszok velük, mert BÍZIK bennem. Varázsszó ez egy kapcsolatban :)

2022. jún. 30. 19:16
 25/27 anonim ***** válasza:
39%
#24 Hát elég balfasz párod lehet:D
2022. jún. 30. 23:07
 26/27 anonim ***** válasza:
31%

Miért, mert tiszteletben tartja, hogy nyilván azért jártam valakivel, mert szerettem és azért, mert már nem járunk, nyílván nem a 12 évesek szintjén szidjuk egymást reggeltől estig, hanem kulturált emberek módjára kommunikálunk egymással?

Nagyon balfasz felnőtt párom van, lehet megyek, összeszedek egy kérdező félét (már ne haragudj, nem rosszból) és csak vele beszélgetek, mert a párod mellett ne legyen soha másra sem időd...

Szeretlek gyakori kérdések <3

2022. júl. 6. 00:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem lehet megállítani mindenkit ilyen helyzetben, a fű meg közel se olyan rossz hogy szabad akaratából ne próbálhatná ki. Van pár ismerősöm aki rendezett életet él 20-40 éves korban is, úgy hogy nem csak fű hanem szintetikus is pörög náluk. Mondjuk sokan nem tudják róluk, de ha ezzel nem foglalkozol náluk pl fel se tűnik semmi káros hatása. Persze olyanokat is ismerek akiket elvitt az egész és csúsznak lefele brutál módon.
2023. máj. 25. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!