Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? A baratnom fuvezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A baratnom fuvezni akar

Figyelt kérdés
A baratnom egy masik sraccal szeretne kiprobalni a fuvet. En egyaltalan soha nem szeretnek kabitoszerrel elni (gondolom ezert csinalja massal). A sraccal mielott mi osszejottunk kavartak. Azt mondta h akkor pedig a hatam mogott fog vele talalkozni. Ha mindketten beszivnak ki tudja mit fognak csinalni. Es nem erti h miert akadok ki hogy fuvezni akar. Mit tennetek a helyemben?

2022. jún. 27. 22:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%
#8 Azt is megengedné, hogy velük menj?
2022. jún. 27. 23:44
 12/27 anonim ***** válasza:
41%

Nem szabad ezt csinálni, bármint füvezni. Mert túl veszélyes is lehet, akár halál is. Vannak hírességek is akik így haltak meg.

Ezt meg említeni a barátnődnek, mert segítség lehet ez!

2022. jún. 28. 00:34
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Én új barátnőt és barátokat szereznék magamnak, ezeket meg ignorálnám.

Vigyázz! Nehogy magukkal rántsanak!

2022. jún. 28. 01:07
 14/27 anonim ***** válasza:
63%

Semmit ne tégy. Ha most visszautasítja miattad ezt a lehetőséget, valószínűleg párszor még a fejedhez fogja vágni, kvázi adsz számára egy pszichológiai előnyt egy jövőbeli összezörrenésnél. A másik, hogy ezt a „korlátozást” más dologban fogja kárpótolni, ami valószínűleg még nagyobb kellemetlenséget fog szülni neked. Ezt a (éretlen) kapcsolati játszmázást csak érett, nyílt kommunikàcióval tudjátok áthidalni, és a legjobb az, ha lefektetettek bizonyos szabályokat/esetleg kompromisszumot köttök. Mert ezeket olvasva egyikőtök sincs vmi nagy bizalommal a másik felé.

…btw, maga a füvezésben konkrétan az első trip, ami „veszélyes” tud lenni. Fiatalok körében gyakori jelenség, h megszívatják azt, aki még semmilyen drogot nem használt, mégpedig csinálnak egy ütősebb 0,3-5 g spliffet (tételezzük fel, hogy nem felütött szhar, vagy morzsa), ami egy ak47, ghost, v skunk esetében igen kanapéba húzós (ellenben a white widow, lemon haze-zel, de ezek itt mo-n ritkák)... Na ezt nem biztos, h vki fel tudja azonnal dolgozni, fizikailag is rosszul tud tőle lenni az ember, és ki is dőlhet (azaz csak nem tud reagálni/kommunikálni), de van aki totál bepánikol. Nagyobb dózis esetében ritkább az, hogy vkinek az első tripje jól sikerüljön. Nekem ugyan nem az első cigim volt, de bőőőven az elején voltam még, amikor is maradt még kb.1g utazás őtt, amit be is tekertem minimális dohánnyal. Fúhhha... Hát közel álltam ahhoz, hogy berosszuljak, de hála, nem voltam egyedül. De ami a legjobban ellene szól, és felhozhatnád érvként is (bár nem hiszem h érdekli): sosem lesz olyan jó a fű már, mint amikor az első 2-5g-on túl vagy. Nem lesz az a vibe már. Jaaa, és ha mégis kipróbálja, tartsa be az aranyszabályt, hogy előtte nincs pia, max utána.

2022. jún. 28. 01:35
 15/27 anonim válasza:
39%

Kedves #12-es.

Kérlek ha ilyen tájékozott vagy linkelj már be 1-2 cikket ahol hírességek haltak bele a füvezésbe!

Maximum alszol egy nagyot, nem lehet a füvet túladagolni. Ekkora marhaságot!

2022. jún. 28. 04:33
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
Engedd el a csajt. :/
2022. jún. 28. 06:30
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog neki adni, ergo találkozni azért fognak. Nagy haladás, hazudott te meg még be is nyaltad :D

Még most dobd ki a csajt, ha ilyet mond, hogy majd akkor a hátad mögött találkozik vele előbb utóbb úgyis megcsal mégha nem is ezzel a csávóv. Hidd el, az sokkal jobban fog fájni, mintha most kidobnád.

2022. jún. 28. 06:46
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is dobd. 1. a füvezés miatt is, 2. még inkább, hogy simán közli, hogy a hátad mögött is megtenné
2022. jún. 28. 11:22
 19/27 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Amig nem mennek el addig szerintem szakitok, mert csak igergeti, de ha egyszer megtudom hogy fuveztek a “hatam mogott” akkor szerintem ott lesz a vege. Megis csak nehez lenne szakitani, ugy hogy nem tett semmit csak mondott
2022. jún. 28. 16:38
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell magyarázkodnod, szakíts aztán kész!

Ők meg had füvezzenek!

2022. jún. 28. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!