Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom baratnoje szet akar minket szedni?
Mit tegyek baratnom akivel fel eve vagyok egyutt es jol megvagyok de az o "legjobb baratnoje" mindig arra azervez programot amikor mi megbeszeltuk es kihasznalja olyanokkal raveszi hogy vele talalkozzon hogy neki nincs senkije meg mindenki elhanyagolja es ezert a baratnom vele talalkozik es ezen veszekedtunk mostanaban de a baratnoje folyton ezt csinalja es igy a baratnom azt mondta hagyjak neki tobb teret mit tegyek? 18/F,17L ui:nagyon szeretem a baratnomet vele akarom leelni az eletemet es nem tudom mit tegyek nagyon szeretem es barmire hajlando lennek de tole ugyanezt nem latom
.. :( segitsetek mit tegyek hogy eltuntessem a baratnoje kozbe kopkodeset es azt hogy ezzel feszultseget generaljon kettonk kozott baratnom szerint nem akar semmj rosszat csak hat mar ovoda ota ismeri es mindig maganak akart jot a baratnoje segitsetek
Hát ha tényleg csak a barátnőjével foglalkozik és téged emiatt el is hanyagolta akkor nem fér dolog. Mond el neki hogy ez téged zavar és szeretnéd ha rád is szánnak időt nem csak a barátnőjére. Ha ez így folytatódik akkor eltávolodtok egymástól.
Azt megkérdezhetem hogy mennyit találkoztok heti szinten?
Barátnőd (??) választott.
Barátnője fontosabb neki, min te.
Elő a lapátot, amire 'barátnőd' BARÁTNŐJÉVEL EGYÜTT RÁFÉRNEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!