Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? A baratnom fuvezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A baratnom fuvezni akar

Figyelt kérdés
A baratnom egy masik sraccal szeretne kiprobalni a fuvet. En egyaltalan soha nem szeretnek kabitoszerrel elni (gondolom ezert csinalja massal). A sraccal mielott mi osszejottunk kavartak. Azt mondta h akkor pedig a hatam mogott fog vele talalkozni. Ha mindketten beszivnak ki tudja mit fognak csinalni. Es nem erti h miert akadok ki hogy fuvezni akar. Mit tennetek a helyemben?

2022. jún. 27. 22:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%
Miért nem mész te is velük?
2022. jún. 27. 22:46
 2/27 anonim ***** válasza:
67%
Gonosz lesz a válaszom, de tuti feldobnám a srácot a rendőrségen.
2022. jún. 27. 22:50
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Én kidobnám a csajt, mondom ezt lányként. Nem megyünk exekkel sehova bulizni!
2022. jún. 27. 23:00
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

2, megnézném a jelenetet :')

De a csaj se piskóta. Szal én ezt tenném:

Megmondanám, hogy válasszon vagy én vagy a másik pasi. Ha őt válassza mindenhol tiltás aztán faképnél hagynám.

2022. jún. 27. 23:01
 5/27 A kérdező kommentje:

Egyebkent eleg taplo egy gyerek. Megerdemelne. 22:50esnek mondom.

23:00- nem tudom mi volt koztuk, annyit tudok h setaltak parszor kezen fogva es hogy meg is oleltek egymast persze ez most barmit jelenthet.

A faterjat nagyon birom es jo kapcsolatba vagyok vele. Mi lenne ha neki szolnek h ezt akarja csinalni es hogy ne mondja el neki h en ezt elmondtam neki es hatha valahogy meg tudna oldani

22:46 - az kene h engem is bajba sodorjanak..

2022. jún. 27. 23:03
 6/27 A kérdező kommentje:
23:01 keptelen lennek valami ilyen hulyeseg miatt szakitani vele. Szerelmes vagyok bele. Mar 9honapja egyutt vagyunk. Tenyleg boldog vagyok vele kar lenne ha elromlana emiatt
2022. jún. 27. 23:05
 7/27 anonim ***** válasza:
86%
"Egyebkent eleg taplo egy gyerek." - Akkor hajrá, jelentsd fel.
2022. jún. 27. 23:34
 8/27 A kérdező kommentje:
23:34 - elore haladtak a dolgok kicsit. Beszeltem a sraccal, azt mondta h tokre megerti h nem akarom h fuvezzenek. Es hogy nem fog neki adni akkor. Egesz korrekt volt pedig utal engem
2022. jún. 27. 23:37
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
Annyit hozzátennék, hogyha meg akarna csalni téged a lány, akkor fű nélkül is megteszenné. Szóval ha ennyire rosszul esik a másik srác jelenléte, akkor lehet szakítanod kéne.:/
2022. jún. 27. 23:38
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ohh, persze... Ezt azért mondta, hogy simán elengedd a csajt.
2022. jún. 27. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!