Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El hívtam egy lányt randira de valami nem okés?
Figyelt kérdés
Egy keveset beszéltem vele, azt sem mondta el hogy van barátja, én vettem észre (mert instán beszéltem vele csak és ott nem volt kint)...elmondtam neki hogy tetszik stb, de ilyen 1 napokat kell várni mire ír valamit, mondjuk annyira nem érdekel mert nem érzek iránta semmit, csak láttam előben és tetszik....na de miért nem mondta el hogy van pasija? A másik hogy el hívtam randizni elég hamar, mert nem szeretek "pöcsölni" és csak láttamozta, nem mondott rá semmit.
Ha ezután írna van értelme egyáltalán foglalkozni vele?
2022. jún. 6. 19:34
1/8 anonim válasza:
A csaj bolond, te viszont ne foglalkozz vele így, hogy kiderült hogy barátja van.
2/8 anonim válasza:
Te is tudod hogy nincs.
Elhivtad randizni, o nem is valaszolt. Ebbol hogyan szurted le hogy tenyleg kesz randi? Mit remelsz az egesztol?
3/8 A kérdező kommentje:
Igen én is azt érzem hogy nincs értelme, csak megkérdezem.
2022. jún. 6. 19:52
4/8 anonim válasza:
Oke, megkerdezted. Nincs ertelme.
5/8 A kérdező kommentje:
Nyugi tesó 😂
2022. jún. 6. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!