Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szóval a lány tudja, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval a lány tudja, hogy szeretem. Randira hívtam, de másnap elutasította. Egész hétvégen meg ma is depi voltam, de valami fura. Szerintettek? 15/F

Figyelt kérdés
Szóval randira hívtam, de elutasította. Az egyik barátnőjével folyamatosan komunikáltam a helyzetről (és szerintem mindig értesítette a csajt, hogy miről beszélgettünk). Ma rám sem nézett. Talán azért mert a volt pasija nagyon bunkón szakított vele és gondolom ezért mondta le a randit. Amenyire értem az emberi testbeszédet szerintem szerelmes belém, de ma rám sem nézett. Egyre bizonytalanabb vagyok afelöl, hogy tényleg tetszek neki. 3 napja depis vagyok. Nem olyan lány aki ilyen egy bunkó, köcs*g lenne. Miért csinálhatja ezt?

2017. febr. 20. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Heló.

Ez nem depresszió, nyugalom, az teljesen más, mélyebb érzés, több idő alatt alakul ki.

l

2017. febr. 20. 22:11
 2/6 anonim válasza:
Nagyon sok dolog kavaroghat a fejében,össze lehet zavarodva,adj neki időt míg kicsit halkulnak a dolgok es túlteszi magát ezen...minden esetre tartsd vele valamelyest a kapcsolatot,es ha jól alakul akkor hivd el megint és majd meglátod hogy hogyan tovább :)
2017. febr. 21. 17:49
 3/6 Csucsu007 ***** válasza:

Szerintem 'szerintetek' nem pedig 'szerintettek'.

A nyelvtannácizmust kicsit félretéve pedig lehet csak rendezkedik magában. Bár nemtom.

2017. febr. 23. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:

mennyire bunkón utasított el?

ha nem nagyon bunkón, akkor még próbálkozzál be 1-2x, mert a csajok szeretik húzni a fiúk agyát ilyenekkel.

2017. febr. 23. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha valaki elutasít, még nem jelenti azt, h. bunkó. Csak nemet mondott vagy tényleg bunkón viselkedett?

Ha van mit 'kihevernie', akkor legyél türelmes Vele. Ha látja, h. Te komolya(bba)n gondolod, mint az előző, akkor lehet, h. mégis beadja a derekát, ha újból el mered hívni randira. Türelem és kitartás! Próbálj az ő fejével gondolkodni!

2017. febr. 23. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:
És direkt kerüli a bármi nemű érintkezést. Mindig elkapja a falfelé a fejét amikor csak a közelében vagyok. Amikor pedig egymás mellet kell elmennünk neki simul a falnak, pedig szemeztünk egy darabig amíg randira nem hívtam....
2017. febr. 23. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!