Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy azért nem beszél velem a lány, mert nem hívtam még el randira?
Szia! 3 hónapja leveleztek Fb-n és nem is találkoztatok soha? 3 hónap levelezés után, szerintem még lehet randizni, nekem volt olyan.
Tett bármelyikőtök utalást arra a 3 hónap alatt, hogy jó lenne találkozni?
Vigyázz, mert egyes lányok akár egy évig is képesek veled hosszan levelezni, miközben végig visszautasítják a találkozást és nem hajlandóak kapcsolati státuszukat sem bevallani, vagy egyedülállónak írják magukat!
(A lányok 98%-a tud valamit mondani arra a kérdésre, hogy egyedülálló-e! Ez elég alap dolog.)
Az iskola lefoglalja, már nem unatkozik.
Hívd el randira, de valószínűleg arra sem fog válaszolni, viszont semmit sem veszíthetsz. Még válaszolhat.
Ha válaszol, de nem akar találkozni, az megint felejtős eset, mint fent már írtam. Én már két egyedülálló lánnyal is leveleztem egy évig, akik nem akartak tőlem semmit (az elsőt személyesen ismertem is), a végén, pedig kiderült, hogy náluk "porszem" esett a "gépezetbe"... Nem akartam "homokszemet" írni..., ha érted amire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!