Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ez? Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
Nyáron voltam egy táborban, ahol találkoztam egy fiúval... Gondolom rájöttetek, miért írtam ki ezt a kérdést. :)
Tehát valami megfogott benne. Magam sem tudom mi, mert nem sok mindenben hasonlítunk.
Sokat beszélgettünk, jól éreztük magunkat, de semmi utalást nem adott azon kívül, hogy: különösen jófej vagy.
Megadta a számát, és mondta, hogy hívjam fel és akkor neki is meglesz az enyém.
Nem akartam rögtön tábor után zavarni, és nem kerestem egészen mostanáig. Viszont minden nap gondolok rá, csak lépni nem merek...
Szerintetek ráírhatnék? Mit tegyek, hogy ne higgye, hogy nyomulok, és jókat beszélgessünk?
Előre is nagyon köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
két hónap
Szia!
Az értelmes válaszom az, ha én valakinek megadoma számom, és az nem hív legalább három napon belül, akkor nem érdeklem.
Szerintem te is lecsúsztál már erről nem gyengén!
Most két dolgot tehetsz.
Vagy megkeresed fészen és ráírsz, vagy az iskolakezdéssel foglalkozol, hiszen ott is lesz egy rakás fiú.
Figyelj Mucika.
Nem érdekled ezt a pasast. Ha érdekelnéd, elkérte volna a számod és hívott volna. Ez majdnem egyenérték egy lepattintással.
Hívhatod, de én nem futnék olyan szekér után, ami nem akar felvenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!