Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Azt szeretitek, hogy a párotoknak van bajsza vagy más arcszőrzete?
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 20:37
11/20 anonim válasza:
Én soha nem szerettem különösebben. Páromnak van egy kis szakálla, főleg mikor már egy ideje nem borotvákozik, de azt meg imádom :D
13/20 anonim válasza:
En nem szeretem, csak a sima arcot
14/20 anonim válasza:
A borostás igen, de ha hosszabb, az már zavar. A lényeg, hogy ápolt legyen.
15/20 anonim válasza:
Ha nem olyan hosszú, akkor bejön.
16/20 anonim válasza:
Borosta zavar, de ha ápolt és nem lóg minden fele, akkor nem zavar
17/20 szenderke válasza:
Tiniként a hosszú hajú, csupasz arcú rock-kerek jöttek be. Fiatal felnőttként a borosta. Most már a szakállért élek halok.
Szerintem ez változik érettséggel is, de egyéni ízlés kérdése. Vannak olyan ismerőseim, akik élcelődnek azon, ha egy pasi szakállas. Másokkal meg együtt bomlunk Jason Momoa-ért. :)
Attól is függ, milyen az arca a férfinak. Van akinek szinte kötelező a szakáll. Másoknak meg marha szarul áll. Van akinek meg csak a kecskeszakáll áll jól, de úgy, ahogy senki másnak.
De az örök szabály: A külső megfog, a belső megtart.
18/20 anonim válasza:
Nekem jobb, ha nincs a srácnak arcszörzete.:/
19/20 anonim válasza:
Én szeretem, egyedül a hosszabb bajszok nem tetszenek, amiken már kaja is rajtamaradhat, stb.
20/20 anonim válasza:
Én szeretem, és nem szokott zavarni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!