Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kik elfogadóbbak a meleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik elfogadóbbak a meleg fiúkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. máj. 30. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is vannak bi vágyaim. ÉN gimiben elnyomtam ezeket. Aztán barátnőm lett és nem volt az eszembe. Most épp szingli vagyok. Most az van bennem, hogy ideje kipróbálni hogy majd ne 70 évesen jöjjek rá, hogy kimaradt. :D
2022. máj. 30. 22:39
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

Nekem tapasztalat alapján az jött le, hogy is-is.

Általánosan volt egy meleg osztálytársam. Én nem bírtam, mert nem tetszett a stílusa, a beszéde, egy bunkó paraszt volt stb. Utána derült ki, hogy szerelmes az egyik barátomba, aki viszont teljes szívéből gyűlöli a melegeket azóta is. Szerinte undorító. De annak a srácnak volt lány haverja és fiú haverja is, volt utálója is rengeteg (nálunk sok volt a homofób). Nekem semmi bajom nincs a melegekkel, de az a srác egy állat volt, egyszer hallottam, hogy azt mondta egy haverjának, hogy egy ollót akar a barátja formához szorítani mert benne nincs semmi empátia és bárkit képes lenne szemrebbenés nélkül megölni. A tanár ezek után is mindig mellette állt ki, mert "egy meg nem értett lélek és vannak érzései" . Meg állandóan fogdosta a srácot akibe szerelmes volt. De én ezek ellenére nem ítélem el őket, mert engem se ítéletnek el, mert pl barna hajam van, én se ítelhetem el őket.

18/L

2022. máj. 31. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
* formához helyett nyakához
2022. máj. 31. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Habár én fiú vagyok és teljesen elfogadom a melegeket, őszintén meg kell hogy mondjam hogy a lányok többnyire elfogadóbbak
2022. júl. 17. 16:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Talán biszex a barátod, vagyis vonzódik a pasikhoz, csak gyűlöli önmagát, ezért ilyen elutasító a melegekkel szemben.

2022. júl. 17. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!