Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kik elfogadóbbak a meleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kik elfogadóbbak a meleg fiúkkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. máj. 30. 18:51
A kérdező szavazást indított:
a fiúk
a lányok
55 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Barátom: fúj nem normális emberek.

Na de várj, a lányokra nem ezt mondja ám, hanem milyen szexi.

Van benne logika? Nem hiszem..

Én: engem nem érdekel az ilyen. Ha neki így jó, akkor legyen az.

De egyébként ez több helyen is jelen van, szóval ezért gondolom, hogy a lányok elfogadóbbak.

2022. máj. 30. 18:54
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Nyilván a lányok. De a fiatal generációban már a fiúk nagy része is, legalábbis köztük nagyon kevés agymosott homofób van.
2022. máj. 30. 19:02
 3/15 anonim ***** válasza:
29%

Azok a fiúk, akik elutasítóak a melegekkel, maguk is melegek/biszexek. Azért utasítják el őket, mert saját magukat gyűlölik.

Tehát a homofóbia tulajdonképpen önutálat.

2022. máj. 30. 19:10
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
#3 tehát ha én utálom a négereket akkor én is néger vagyok, hiába fehér a bőröm?
2022. máj. 30. 19:16
 5/15 anonim ***** válasza:
37%

Lehet, hogy vannak roma felmenőid, akiket megvetsz, és a sötétebb bőrszín miatt veted meg a négereket is. Ez tiszta logika.

A homoszexualitás teljesen természetes, és szüksége is van rá a populációnak. Aki ért a társadalomtudományhoz, annak ez nem kétséges. Nem véletlenül maradt fent az evolúció folyamán.

2022. máj. 30. 19:26
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
Vagyis #4. Neki írtam az #5-ös kommentem.
2022. máj. 30. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
83%

Tévedsz 7-es. A homoszexualitás teljesen természetes, csak a kereszténység tanítja azt, hogy nem. Onnan vették át tudtukon kívül az ateisták is.

Már utaltam a homoszexualitás evolúciós hatterére, de akkor hozzáteszem azt is, hogy van egy kis genetikai alapja is. A cikket ebben a témában a Mandiner is lehozta, ami a Fidesz magazinja, (az más kérdés, hogy milyen értelmezéssel).

Homoszexuális emberből épp az, hogy több kellene a társadalomba, mivel túlnépesedés van, és a Föld nem tud eltartani annyi embert. Nincs annyi nyersanyag, eróforrás, ami elegendő lenne a fogyasztói társadalomnak. A kőolaj is kifogyóban van.

Inkább legyen sok homoszexuális ember, minthogy jöjjön egy újabb Hitler, ami majd úgy oldja meg a problémát, hogy az általa alacsonyabb rendű embereket egyszerűen a halálba küldi.

2022. máj. 30. 19:37
 8/15 anonim ***** válasza:
30%

"Homoszexuális emberből épp az, hogy több kellene a társadalomba, mivel túlnépesedés van,"

Támogatom! Az összes cigány legyen b*zi

2022. máj. 30. 19:43
 9/15 anonim válasza:
93%
Biszexuális srác vagyok. Eddig szerencsére a fiúk és a lányok is elfogadóak voltak velem szemben. Sőt, volt már olyan, hogy búslakodtam egy srác miatt és hetero fiúk vigasztaltak/adtak tanácsot.
2022. máj. 30. 20:00
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

Általában a lányok elfogadobbak mert a fiúk azt mondják fuuu hat te nem vagy igazi férfi.

De én pl elfogadom e melegeket(fiú vok) bár én nem vagyok az de ha nekik így jó akkor hát igy

2022. máj. 30. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!