Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ingakörhintát, hogy lehet túlélni?
A csajom hintaőrült, imádja a legveszélyesebb extrém vidámparkokat is és ilyen téren meglehetősen erőszakosan tud követelőzni, én vagyok az egyetlen aki vele tart ilyen kalandokban, de a tegnapi városligeti kalandunk kicsit gázosan sűlt el, mert másnaposan rángatott fel az extrém ingakörhintára (pendulum carnival ride) a városligetbe, és amikor már nagyon kikészültem a menet vége felé ordítva küldtem el a kXrva anyjába ott mindenki előtt :/. Még a szemben ülők is kiröhögtek.
Az anyját tíz évesen vesztette el, nekem meg eléggé lelkifurdalásom van. Már otthon bocsánatot kértem tegnap, de ez így is gázos. Mit csináljak?
Úgy gondolom, hogy azért ül fel ezekre és keresi a veszélyt, mert istenre haragszik, és kihívja a sorsot amikor csak lehetősége van rá én pedig veletartok, mert nem akarom, hogy egyedül haljon meg. Különben is nyaggat és veszekszik ha nem szállok fel vele. Nyáron olaszországba készülünk, a legutóbbi lehetőség óta (3 éve) viszont felszedtem 15 kilót és szerintem végem lesz ott is. Ráadásul az egy egész napos lesz nem két három hinta. Ötletek, hogy ne dögöljek meg?
Ha nem bírod, akkor ne szállj fel. A barátom sem bírja. Még a gondolattól is rosszul van. :)
Én meg imádom. Nem a veszélyt, nem akarok meghalni. Szerintem a barátnőd sem. Egyszerűen csak szeretem a magasságot, a "repülést", és egy kis adrenalint.
De neked nem kötelező!!!
Ezt meg kell érteni, nem lehet ilyen (és más sem) ráerőszakolni a másikra. Az viszont gáz, hogy kiabáltál vele.
"keresi a veszélyt, mert istenre haragszik"
LOL hany eves vagy?
A biztonság kérdésében: azért eléggé ritka, hogy valahol egy körhinta, vagy akármilyen más vidámparki szórakoztató alkalmatosság balesetet okozzon. Sokévente van 1-2 ilyen eset, persze, azokat nem vígasztalja, hogy ők csak a 0,00001% voltak, de ha összességében nézzük, egy séta egy forgalmasabb városban is van olyan veszélyes, mint egy körhinta.
Ha valaki igazán a veszélyt keresné, az nem körhintára ülne, hanem olyan elfoglaltságokat találna magának, amik tényleg veszélyesek. Mondjuk egy sziklaugrásban azért van némi veszély, mint ahogy a Mount Everest megmászásában is. De egyelőre többen halnak meg gyalogosként gázolásban, mint ahányan körhinta-balesetben.
#9-#10: Azért kettőn áll a vásár.
Ilyen stílusban szidni nyilvánosan a másikat valóban nem túl nívós dolog. De a barátnője hisztije, veszekedése, meg követelőzése sem az.
Ami pedig történt, az hirtelen felindulásból történt, és nyilván nem szó szerint értendő. Ne állítsuk már be úgy, mint aki szándékosan le akarta járatni a csajt. Való igaz, nem így kellett volna a problémát kezelni, de azért a túlsó oldalra se essünk át! Ez egy hirtelen, meggondolatlanul jött dühkitörés volt. Ami jól mutatja, hogy a kapcsolatukban komoly konfliktus van, de megoldás helyett ez mindeddig csak szőnyeg alá lett söpörve. Ha pedig egy kapcsolatban nem lehet a problémákról beszélni, az előbb-utóbb "robbanni" fog. Hát, itt pont ez történt.
A kérdező tényleg lehetett volna tökösebb. Ez tény. De szerelmes, a leányzó pedig alkalmatlan az érdemi, komoly kommunikációra. Ezen kéne változtatni, már amennyiben ez lehetséges. Mert hosszú távon ez így nem fog működni.
Az érdemben válaszolni próbáloknak köszönöm, de közben megjöttek a trollok is, én léptem csumi!
További jó pontozgatást, provokálást, veszekedést szintemen aluliaknak. Csodásak vagytok egy anoním oldalon :D
#15 "További jó pontozgatást, provokálást, veszekedést szintemen aluliaknak."
Jó, azért magadtól ne szállj el! Ők téged szidtak trágár módon, te meg a csajodat.
"Csodásak vagytok egy anoním oldalon"
Attól nem leszel nívósabb, hogy te arccal válalltad, hogy a k...a anyját.
#14-nek külön köszönöm, az egyik legértelmesebb hozzászólás.
Valóban van konfliktus, mivel nem egy életszinvonalú családból származunk, ott jelentős különbségek vannak, és az ehhez való hozzáállásban is, de azért lassan javulgatnak a dolgok.
# 13 tavaly várpalotán szakadt le a kalapácshinta, a srác koponyatöréssel hetekig kómában volt.
Egyáltalán nem ritkák a balesetek, csak sok pénzt kap a média, hogy ne nagyon fújják fel a dolgokat. Olaszországban is volt baleset 2017-ben is, de ott csak beragadtak a pályára.
Páriszba öngyilkos miatt lett baleset, valahogy kinyitotta menet közbe a hullámvasúton.
Most is volt egy kisebb ilyen baleset nálunk, enyhe sérülések voltak csak.
Amúgy a #14 írt jót, ezt tisztázzátok kettesben.
Üljetek le, és beszéljétek meg, mi a helyzet közöttetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!