Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már kevésbbé vonzódom a barátomhoz?
Én megmondtam a férjemnek, hogy én annyiszor kicsinosítom magam neki, ő meg nem hajlandó elmenni fodrászhoz (otthon vágtuk eddig, de szerettem volna, ha végre egy fodrász csinál neki valami jó hajat) vagy felöltözni rendesen (csíkosat kockással, stb...). Persze ezen nem múlott a vonzalmam. Mondjuk ő közben azért súlyzózott meg ilyenek, csak vannak ilyen dolgok, mint a haj, szakáll, ruhák stb., amikkel kevésbé akar törődni. De ezt párszor bevetettem és elértem, hogy azért odafigyeljen arra, hogyan öltözik fel, mossa meg a haját gyakrabban (hát így hogyan masszírozzam meg a fejét?), ne vegyen már fel foltos fehér pólót, meg ilyenek.
Próbálj rávilágítani, te mennyi mindent megteszel, azért, hogy neki csinos legyél, ő meg mennyire nem foglalkozik azzal, hogy tetsszen neked, és úgy érzed, hogy ennyit sem érsz neki, hogy ezzel foglalkozzon... Ha tényleg szeret összekapja magát, mert megérti, mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!