Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak ha már kevésbbé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha már kevésbbé vonzódom a barátomhoz?

Figyelt kérdés
A barátommal 1éve vagyunk együtt. A kapcsolatunk óta úgy érzem, hogy elhagyta magát és nem érdekli a külseje. Én járok fodrászhoz, kozmetikushoz, edzeni és szépen fel szoktam öltözni ő meg a haját sem hajlandó levágni. Kitalálta, hogy növeszteni szeretné ami nekem nagyon nem tetszik de nyilván nem kényszeríthetem hogy menjen el fodrászhoz. Mit kéne tennem?

2022. máj. 29. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakítani kell. Ha szereted, akkor meg ez van. Sok választás nincs.
2022. máj. 29. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélj vele erről. Ha nem hajlandó tenni semmit akkor meg rajtad múlik. Vagy elfogadod ilyennek, vagy szakítasz vele.
2022. máj. 29. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek miatt már kevésbé tetszik, akkor nem szereted őt eléggé, szóval lehet szakítani kéne.:/
2022. máj. 29. 21:54
 4/4 szenderke ***** válasza:
82%

Én megmondtam a férjemnek, hogy én annyiszor kicsinosítom magam neki, ő meg nem hajlandó elmenni fodrászhoz (otthon vágtuk eddig, de szerettem volna, ha végre egy fodrász csinál neki valami jó hajat) vagy felöltözni rendesen (csíkosat kockással, stb...). Persze ezen nem múlott a vonzalmam. Mondjuk ő közben azért súlyzózott meg ilyenek, csak vannak ilyen dolgok, mint a haj, szakáll, ruhák stb., amikkel kevésbé akar törődni. De ezt párszor bevetettem és elértem, hogy azért odafigyeljen arra, hogyan öltözik fel, mossa meg a haját gyakrabban (hát így hogyan masszírozzam meg a fejét?), ne vegyen már fel foltos fehér pólót, meg ilyenek.

Próbálj rávilágítani, te mennyi mindent megteszel, azért, hogy neki csinos legyél, ő meg mennyire nem foglalkozik azzal, hogy tetsszen neked, és úgy érzed, hogy ennyit sem érsz neki, hogy ezzel foglalkozzon... Ha tényleg szeret összekapja magát, mert megérti, mi a problémád.

2022. jún. 1. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!