Mit csináljak hogy el engedjenek engem most a barátomhoz?
Azért nem tudtam hamarabb menni mert tanulnom kellett egész nap nagyon sok van. Most beszéltem vele telefonon és annyira hiányzik nem tudok így aludni 🤦🏻♀️ nem lakik messze, 10-15 perc gyalog.
Még felvannak a szüleim is, ha aludnanak lelepnek de így nem lehet mert veszekedni fognak. Mit csináljak?
18L
18 vagy a szüleidnek csak VÉLEMÉNYE lehet...mész és mész.
rendőrséget se hivhatnak rád mert már nagykorú vagy. legyél felnőtt hisz az vagy már.
Akkor ne aludj 5-ig, aztan menj at koran reggel. Ha ennyire kozel laktok egymashoz, akkor gondolom gyakran talalkoztok, tehat nem ertem, miert nem lehet kibirni reggelig.
Mondjuk a szuleidet illene tajekoztatni a kis tervedrol, mert iszonyu erzes lehet arra kelni, hogy a gyerek nincs otthon, es csak ugy eltunt.
Gondolkozz picit, mielott cselekszel, nem art.
Teljesen igaz,hogy 18,felnőtt,oda mehet ahová akar,az ő felelőssége,de kérem szépen a szüleivel él,szóval igazából hiába 18 éves ha még mindig függ tőlük mindenben.
A kérdező ezért fél mert tudja,hogy iskolás, még csak tanul, gondolom most lesz az érettségi,nem dolgozik,nincs pénze,nem tudd hova menni csak haza a szüleihez
És ha lelép a szülei nyugodtan mondhatják azt,hogy nem engedünk be a házba.elmultál 18,ha eltudtál szökni akkor most legyél Nagylány aztán old meg az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!