Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vehetném rá a szüleimet...

Hogyan vehetném rá a szüleimet hogy engedjenek el külföldre koncertezni?

Figyelt kérdés
Nem egyedül mennék barátnőmmel de az is szóba jöhet hogy velük mennék. 14 éves vagyok. Azért nem engednek el mert sokszor hallották hogy az ilyen koncerteken bedrogoztatják a lányokat.

2017. aug. 17. 13:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Külföldre 14 évesen???🤣 A határon sem engednek át. Inkább olvasd a kötelező olvasmányokat.
2017. aug. 17. 13:11
 2/20 anonim ***** válasza:
73%

sehogy!! a lányommal kellene téged összekötni.ő se normalis!

jó lesz ha kezdödik az iskola es elfoglaljatok magatokat. szüleidet ne fáraszd biztos van elég gondjuk!!

2017. aug. 17. 13:15
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
14 évesen semmi keresnivalód egy koncerten itthon sem, nemhogy külföldön. A barátnőd veled egykorú? Milyen koncertről van szó? Mit jelent a külföld, melyik ország, melyik város? Jártál-e már valaha külföldön? Jártál-e már egyedül külföldön? Voltál már valaha koncerten? A saját pénzedből fizeted az utat, a belépőt és a szállást is? Hol fogtok aludni a koncert után? Ilyen apróságok fontosak ahhoz, hogy az ember véleményt tudjon alkotni. Én 15 éves korom óta járok koncertekre itthon, a szüleim elengedtek, de csak nagyobb társasággal, és külföldre biztosan nem mehettem volna.
2017. aug. 17. 13:16
 4/20 anonim ***** válasza:
50%

14 évesen maximum szülői felügyelettel engednélek el, szigorúan itthon.

Külföld... inkább fogalmazni tanulj meg, mert ez siralmas.

2017. aug. 17. 13:20
 5/20 anonim ***** válasza:
15%
Esélytelen. Aztán majd kismamaként jössz vissza rosszabbik esetben vissza se.
2017. aug. 17. 13:22
 6/20 anonim ***** válasza:
20%
Át sem mehetsz a szüleid beleegyezo nyilatkozata nélkül a határon, és ha elkapnak a rendőrök, akkor megkell mutatnod a nyilatkozatot +a beleirt felnőtt nevét, aki jeleb kell legyen
2017. aug. 17. 13:23
 7/20 anonim ***** válasza:
37%

Olyan kedvesek és empatikusak az itt válaszolók. Látszik, hogy mennyire próbálják megérteni, mi járhat egy ennyi idős kamaszlány fejében. Könyörgöm, ti nem voltatok 13-14 éves kamaszok? Mert én bizony szintén el akartam menni az akkoriban menő fiúcsapat németországi koncertjére. Anyám értelemszerűen nem engedte, duzzogtam is keményen :)

Kérdező: ennyi idősen nem mehetsz szülői engedély nélkül külföldre. Egy ilyen típusú koncertre ennyi idős lányt valószínűleg be sem engednek. És valóban, egy rutintalan fiatal lánynak ez veszélyes hely lehet. Pár év múlva, kissé felelősségteljesebben és érettebben hidd el, te is másképp fogod látni.

2017. aug. 17. 13:28
 8/20 anonim ***** válasza:
47%

7/7..ne haragudj..14 evesen ilyen nem jutott eszembe, örültem ha a Balatonra lejutok, nem külföldre!

el vannak tévedve a mai fiatalok, hidd el, tudom, mert 14 a lányom, és borzasztó miket kitalál. ő eá egy fiú írt facen, ismeretlenül, és behülyitette a lanyomat, kint van Angliaba, menjen ki hozza, vegyem a repjegyet, és kint várja a fiú!!

2017. aug. 17. 13:51
 9/20 anonim ***** válasza:
26%
#8 Ja, nyilván nem volt kamaszként egy irracionális terved sem, már alsótagozat óta részletes rizikóanalízist végzel minden esetben :D Hagyjatok már a kamuzással, az álmodozás abszolút kamaszkori sajátosság, csak éppen minden korszaknak megvannak a maguk hülyeségei.
2017. aug. 17. 14:02
 10/20 A kérdező kommentje:
8/8 hidd el én nem ilyen vagyok. Nem az, hogy kimennék egy fiúért Angliába, de még vissza se igazolnám, mivel nem ismerem. Köszönöm 7 a kedves válaszod és a többieknek is, mégha le is harapták a fejemet. Kedvesebben is meg lehetett volna értetni velem.
2017. aug. 17. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!