Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vehetném rá a szüleimet...

Hogyan vehetném rá a szüleimet hogy engedjenek el külföldre koncertezni?

Figyelt kérdés
Nem egyedül mennék barátnőmmel de az is szóba jöhet hogy velük mennék. 14 éves vagyok. Azért nem engednek el mert sokszor hallották hogy az ilyen koncerteken bedrogoztatják a lányokat.

2017. aug. 17. 13:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%
Annyi koncert van itthon is, menjetek inkább azokra, oda csak elengednek
2017. aug. 17. 14:03
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha mennek barátnőd szülei vagy nagy tesója akkor okè. 14 évesen volt oszt. tàrsaim is voltak ugy hogy az egyik csaj nagytesója ment el velük
2017. aug. 17. 14:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Mit élhettek át szerencsétlen szülők, akik elengedték gyerekeiket a manchesteri Ariana Grande koncertre. Elengeded a gyereked, mert nem akarsz szigorù szarfej szülő lenni, aztán soha többet nem látod élve.
2017. aug. 17. 18:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy milyen előadó. Ha olyan aki igényes zenét játszik és talán utoljára hallhatod élőben, akkor elkísérnélek, hogy ne maradj le róla. Viszont ha valami playbackelő füves liba seggrázásáért akarnál ennyit utazni, nem örülnék neki.
2017. aug. 18. 00:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha menek veled ők is akkor tudsz menni te is .más opcio nincs mert csak 14 éves vagy.
2017. aug. 18. 07:47
 16/20 anonim ***** válasza:
Nincs kilátásban magyarországi koncert?
2017. aug. 18. 07:49
 17/20 A kérdező kommentje:
De Magyarországon is van, csak majd egyszer elszeretnék jutni egy olyan ember koncertjére akit istenítek, és nagyon-nagyon szeretek, de most így olvasva a válaszokat nem hiszem, hogy 14 évesen fogok eljutni.
2017. aug. 18. 17:32
 18/20 anonim válasza:
38%

Milyen jó,hogy olvastok kulcsszavakat is...Louis Tomlinson...Egy időben én is odáig voltam értük,a One Direction-ért,de ma már nem érdekelnek,kinőttem belőlük xd 14 évesen csak álmodozhat az ember,engem 17 évesen sem engednek el Angliába a 24 éves bátyámmal...nem mellesleg én csak azért szeretnék/szerettem volna kimenni,mert a kedvenc sorozatom kiállítása 10 év után idén bezár és szerettem volna megnézni így utoljára...hát nem jött össze,sebaj xd

Szóval szerintem ha nem olyan a helyzet mint nálam,tehát még sok koncert lesz előreláthatólag,akkor most halasztanám a dolgot...meg most nagyon bizonytalan a helyzet külföldön...sok a terrortámadás stb.(két osztálytársam spanyolban volt kint ahol nemrég volt egy terrortámadás...)

De figyelj...te tudod...menj el,szard le...de aztán nehogy megbánd meg baj történjen 😁

2017. aug. 18. 23:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Egy kétslágeres sztárocska mi a fenét csinál egy koncerten? Szerintem nem kell eröltetni, lehet, hogy a koncertig kinősz belőle.
2017. aug. 19. 09:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a fajta, aki azért bőg mert, hogy egy névtelen leszól, már csak attól, hogy kiírtam egy ártalmatlan kérdést. Nem másokat kéne leszólnod csak azért mert, hogy lepontontoztak. Neked ez jelenti a világ végét vagy mi?
2017. aug. 26. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!