Mit csináljak hogy el engedjenek engem most a barátomhoz?
Azért nem tudtam hamarabb menni mert tanulnom kellett egész nap nagyon sok van. Most beszéltem vele telefonon és annyira hiányzik nem tudok így aludni 🤦🏻♀️ nem lakik messze, 10-15 perc gyalog.
Még felvannak a szüleim is, ha aludnanak lelepnek de így nem lehet mert veszekedni fognak. Mit csináljak?
18L
11, ezt honnan szedted?
Ennyi erővel ő is köteles akkor szót fogadni! Nehogymár csak a szülőnek legyenek kötelességei!
Ha elkapják, akkor a szülőnek kell kifizetni a bírságot, mert a kisasszony még tanul. Honnan lenne pénze?
#11 válaszoló
A szülő 18 évig felel a gyermekéért,nem számít hogy tanul vagy nem
11-es, van kajája meg lakhatása, tanulhat: eltartási kötelezettség kimaxolva. ;) A szülők hadd ne asszisztáljanak már a gyerekük illogikus fxságaihoz.
Ha a 18 éves gyerekem elszökne az éjszaka közepén, mert viszket neki és még meg is büntetnék, akkor nagyon hamar megtanulná, mi a munka.
Persze, kifizetem a büntetést (nem tehetek mást), viszont suli után egyből mehetne melózni, míg vissza nem adja az utolsó fillérig. És nem azért mert ki akarok vele szúrni, hanem mert tanulja meg, hogy felnőttként a következményeket is vállalni kell.
Igen elmentem. Rá tudtam venni anyukámat hogy engedjen el.
Köszönöm a válaszokat
17:
Oszt jól kisámfáztak?
Vigyázz, hamarosan neked lesznek olyan problémáid, mint anyádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!