Holnap megyek először a barátomhoz és ma megjött mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szülinapja lesz holnap muszáj mennem nem mondhatom hogy nem megyek. És szerintem azt szeretné hogy nála aludjak.
Azt sem tudom mit vegyek fel, csinosan akartam felöltözni ruhába mert többen leszünk de nincs sötét színű ruhám csak világos.
Attól is félek hogy nem lesz kuka a wcben akkor hova tegyem a betétet?
2022. jan. 4. 16:22
1/11 anonim válasza:
Hát nem alszol nála, nagy ügy: amúgy ennyit nem tudsz megbeszélni a csávóddal?
2/11 anonim válasza:
Mondd hogy nem mert megjött és nagyon vérzel, és majd bepótoljátok.
3/11 anonim válasza:
Elmondod neki, mi történt és hogy nem tudsz ott aludni nála
Aminek meg a kukában a helye, összehajtod, beleteszed mondjuk egy papírzsebibe és kidobod
4/11 anonim válasza:
El se tudom képzelni, hogy jöttetek össze és milyen a kapcsolatotok bizalmi szintje, ha ennyit nem mersz neki elmondani, hogy éppen megjött. És sokak azt hiszik ez a párkapcsolat.
5/11 A kérdező kommentje:
4# még csak 2 hónapja vagyunk együtt
2# muszáj mennem
2022. jan. 4. 18:27
6/11 anonim válasza:
Olyan nincs hogy muszáj. Azt a kapcsolatot amiben valamit muszáj, megette a fene.
7/11 anonim válasza:
Azért ha a halálodon lennél, csak nem kívánná, hogy menj. Két hónapja vagytok együtt, nem voltál még náluk, hogy nem tudod, van-e a WC-ben kuka, vagy sem? Nekem kicsit úgy tűnik, nem is szeretnél menni.
8/11 anonim válasza:
Muszáj menned? Most ez csak nekem furcsa?
Semmit nem muszáj, amit nem akarsz! Ezt nem mondták még neked?
9/11 anonim válasza:
Muszáj menned? Na, én itt vágnám ki őt a francba.
10/11 anonim válasza:
Miért muszáj menned? Ezt a pasid mondta? Mert ha igen, én a helyedben ki is b@sznám. Ha viszont te érzed kényszernek a menetelt, akkor nálad van probléma a toronyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!