Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lenne ha összejönnék vele?
Figyelt kérdés
Megismertem tavaly egy srácot, akivel sok időt töltöttem együtt, eleinte csak interneten keresztül. Viszonylag hamar kiderült, hogy közel lakunk egymáshoz. Azóta találkoztam is már vele egy csomószor, és csak még szimpatikusabb lett. Beleszerelmesedtem. Ezt el is mondtam neki és szerencsére hasonlóan érez. Viszont én 16 éves vagyok, ő meg már 25. Szerintetek baj lenne ha így kezdenénk randizni és kerülnénk közelebb egymáshoz? Tartok tőle, hogy emiatt furcsán néznének rá vagy valami. Szerintetek hagyjam az egészet csak azért mert idősebb?2022. máj. 14. 15:28
A kérdező szavazást indított:
Túl idős hozzám, keressek inkább egy korombelit.
Nem számít hogy idősebb, csak az hogy vele boldog tudnék lenni.
25 szavazat
1/5 anonim válasza:
Már volt, csak a másik szemszögből. Elég egyértelmű lett a szavazás eredménye.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
2/5 anonim válasza:
Szerintem ha szeretitek egymást, próbáljátok meg. Ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak. Ha már mindketten 15 évvel idősebbek lesztek, akkor már senkit sem érdekel egy ekkora korkülönbség. Nem házasodni készültök, egy kapcsolatot simán meg lehet próbálni. Viszont ha a srác emiatt rejteget/szégyell téged, akkor engedd el őt.
3/5 anonim válasza:
Nem kevés kapcsolat van, amikor sok a korkülönbség, ez csak egy szám, amíg titeket sem zavar, addig ne foglalkozzatok azzal, hogy másokat zavar-e. Csak az a lényeg, hogy szeretitek-e egymást.
4/5 anonim válasza:
A sractol fugg, hogy el tud-e fogadni teged.
5/5 anonim válasza:
Én azt javasolnám hogy várj amíg 18 leszel és addig csak barátság legyen. Vagy használjátok ki ezt az időt arra hogy még jobban megismerjétek egymást. Tényleg elég húzós ez a korkülönbség de hát aki szerelmes azt semmi sem állítja meg😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!