Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval, aki a Honvédségben szolgál?

Figyelt kérdés
Nálatok kizáró oknak számítana ez? Mármint ugye olyankor érthetően kevesebb szabadsága van a fiúnak, mint alapesetben. Meg azért a Honvédség az mindig egy fajta kötöttséget jelent, hiszen ez nem csak egy munka, hanem egy életforma. Szóval nálatok ez kizáró oknak számítana?

2021. okt. 28. 23:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Szia! 😊hát nálam szerintem igen, ez egy kizáró ok, főleg ha fiatal vagy. Meglehet érteni hogy valaki ezt a szakmát választja, vagy ezt szereti, de akkor szerintem ne kezdjen bele olyan dologba amiről tudja, hogy nem fogja tudni normális keretek között ezt a dolgot alakítani, ápolni. És mivel egy kapcsolatot ápolni kell és folyamatosan fejleszteni, ezt így nem lehet főleg ha évekre elmegy. Talán még azt meg tudom érteni amikor már valakik 5+ vagy tizen huszon éve vannak együtt , és úgy megy el mert az a kapcsolat már ki van alakítva és nem azt mondom hogy nem kell vele foglalkozni ,de már annyit nem kell itt egy frissebb kapcsolattal, illetve ott már nagyobb is a bizalom meg a kitartás egymás mellett. De ez csak az én véleményem, biztos vannak kivételek akik már pár év vagy akár hónap kapcsolat után ott tudják hagyni egymást a hivatás miatt. most nem tudom hogy fiú-e vagy lány, de ha fiú akkor ezt mindenképp kérdezd meg majd a lánynál aki a jövőben vagy esetleg már most van hogy ez neki probléma-e bár erre rá lehet mondani nagyon könnyen hogy “dehogyis nem probléma én szeretlek és megvárlak” Aztán végül mégiscsak probléma lesz majd mikor rájön hogy mennyire nehéz is ez, aztán nehogy pofára esés legyen. :)
2021. okt. 29. 00:54
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Sokféle foglalkozás van katonaságon belül, attól is függ. Az valóban kapcsolatbomlasztó lehet, hogy a katona odamegy, ahova vezénylik. Nincs apelláta.
2021. okt. 29. 04:23
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Akàrmilyen nemes munka sajnos nem. Nekem szükségem van a tervezhetőségre és a kiszámíthatóságra.
2021. okt. 29. 04:53
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Volt egy ismerősöm ilyen kapcsolatban. A pasi itthon volt 2-3 hónapot, utána meg 6-8 hónap külföldön, ami alatt a csaj romokban heverve várta haza. Kösz, semmiképpen.
2021. okt. 29. 05:32
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2021. okt. 29. 07:01
 6/18 anonim válasza:
78%
SOHA TÖBBET. Voltam ilyen kapcsolatban, borzalmas. Semmiről nem szól az életetek csak arról, meg hogy város hogy végre együtt legyetek 2 napot egy héten ha szerencsés vagy. Ráadásul szörnyű milyen közösség van ott. Exem összevissza megcsalt mindenkivel akivel tudott (katonaság előtt nem), kurvázott meg igazából kitudja még mit csinált :D (nem zárom ki a benti orgia lehetőségét sem) Szóval én nem ajánlom. Plusz azt vettem észre hogy aki katonának áll az bizony híján van az észnek és a gondolkodásnak.
2021. okt. 29. 07:24
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

"6-8 hónap külföldön"

Tudod ez nem mindig van így ez csak akkor van ha olyan háború zajalik amiben a NATO részt vesz de mivel jelenleg nincs ilyen így gyakorolatilag úgy kell elképzelni mint bármilyen más szakmát.

Meg alapból se lehet ezt ráhúzni csak a katonaságra vannak akik önkényesen kimennek németországba vagy angliába dolgozni hazajönnek 1 hónapra? 3 napra aztán mennek vissza és miért hogy több pénzt keressen amivel aztán nem ért el semmit mert 3 napot van otthon

2021. okt. 29. 09:39
 8/18 anonim ***** válasza:
45%
Én is azt hallom, hogy jobbra balra csalják a barátnőjűket a katona fiúk. Nem mind, de ki a franc akar orosz rulettezni, ha 10ből 1 hűséges. Nálam kizáró ok.
2021. okt. 29. 10:17
 9/18 anonim ***** válasza:
35%

8-adik

Naaa azért ez hatalmas általánosítás

2021. okt. 29. 10:33
 10/18 anonim ***** válasza:
91%
Nálam ez kizáró ok lenne, sajnálom.:(
2021. okt. 29. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!