Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti összejönnétek olyan fiúval, aki a Honvédségben szolgál?

Figyelt kérdés
Nálatok kizáró oknak számítana ez? Mármint ugye olyankor érthetően kevesebb szabadsága van a fiúnak, mint alapesetben. Meg azért a Honvédség az mindig egy fajta kötöttséget jelent, hiszen ez nem csak egy munka, hanem egy életforma. Szóval nálatok ez kizáró oknak számítana?

2021. okt. 28. 23:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%
Én össze minden álmom az lenne illetve ha rendőr lenne jó is lenne, :) de csak álom marad nekem nagyon tetszenek az ilyen fiúk nekem harciasak, érettek, szóval igen. :)
2021. okt. 29. 11:57
 12/18 anonim ***** válasza:
44%
Nekem a katonák azok nem, viszont a rendőrök igen, csak gondolj bele ha van valami baj tud segíteni megvéd de legalább ha lejár a munka ideje haza jön velem tölti míg egy katona akár hetekre, hónapokra távol lehet. Én elmondom őszintén nagyon örülnék ha rendőr lenne a férjem. Sokat segítene, lehet kevesebb szabad ideje lenne de azért a katonától mindenképp jobb
2021. okt. 29. 12:02
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
nekem kizaro ok lenne, nem vonzanak a katonak, es az o mentalitasuk, raadasul sok kotottseggel is jar ez az eletforma
2021. okt. 29. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Meg tudom erősíteni az előttem válaszolókat. Egy ilyen ismerősöm van és ő halomra dugja a lányokat, miközben van egy komoly kapcsolata is, csak ő éppen távol lakik, ezért valószínűleg nem tud róla.
2021. okt. 29. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Én szintén a többieket erősítenék meg, én is voltam ilyenben, és miután vége lett mindig volt valahol valakije a fiúnak, kalandnak jó de ha tervezni akarsz semmikép se, plusz egy szeretői státusz is tud lelkibtraumát okozni ha előbb utóbb lelkileg elkezdesz kőtödni hozzá
2021. okt. 29. 20:56
 16/18 A kérdező kommentje:
Úgy látom a lányok többségének nem pozitív véleménye van a katonákról. Hát szomorú, de azzal kell élnie az embernek amije van. Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. okt. 29. 21:16
 17/18 anonim válasza:
91%
Hát most magunk ellen fogok beszélni,de igaza van az egyik kommentelőnek,4 éve vagyok katona, el nem tudom mondani hány olyan emberrel találkoztam már aki orrba-szájba csalja a barátnőjét/feleségét van aki úgy,hogy családos még is eljár kurvázni.És a legdurvább,mint ha legtermészetesebb dolog lenne ez a világon úgy kezelik.
2021. dec. 20. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
17# akkor rossz helyre oszttottak ahol én vagyok a megcsalás gondolata nem merül fel. Aztán hogy ez azért van e mert a könnyű vegyes dandárba vagyok az lehet de nagyon ritkán hallok ilyen esetet. Az a helyzet hogy 36.000 emberre ezt nem lehet egységesen ráhúzni
2021. dec. 20. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!