Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gazdag fiúk! Összejönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag fiúk! Összejönnétek szegény lánnyal?

Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 13:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Én szegény családból származó fiúként összejöttem egy jobb módban élő család lányával. A nagymama már a végére azt találta ki hogy cigány vagyok, a családomba biztos vannak cigányok, stb. :3 Az annya se igazán kedvelt, ahhogy a nővére sem. És a drága kedves exem meg semmit se tett ellene. Vagyis tett, csak akkor amikor én nem voltam ott, nem láttam és hallottam, és változást se vettem észre. Szóval nem tett semmit. Végül hagytam a francba a családot, mert nekem a tanulás, és a mentális egészségem többet jelentett annál minthogy így a híg fosba uszikázzak. Remélem másnál nem tolták ilyen fullba a kretént.
2021. dec. 12. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Persze, csak az apuci pénzét költő egoista sznob gyökereknek jelent gondot a lány anyagi helyzete:D
2021. dec. 12. 15:44
 3/16 anonim ***** válasza:
48%
Mindenki a saját kasztjában keresgéljen. A túl nagy vagyoni különbség megmérgezi a kapcsolatot, komplexusokat alakít ki a kevésbé tehetős félben. Meg mondjuk egy gyári melós hétköznapi élete sem összeegyeztethető egy ügyvédével. Melós csaj 3.30-kor kel hogy elérje a munkásjáratot, felveri hajnalok hajnalán az ügyvéd urat aki még aludni szeretne. Meg mégis miről beszélgetnének, nincsenek egy szinten. Hasonló a hasonlónak örül, maradjunk ennyiben.
2021. dec. 12. 15:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyagilag én is szegény vagyok,lelkileg viszont gazdag.Nekem nem számít hogy ki mennyire tehetős,ez nálam sosem volt mérvadó,akkor se lenne az,ha gazdag lennék.
2021. dec. 12. 15:50
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

#3 Wow....

Mert az ügyvéd és a gyárban dolgozó nő nem lehet egy értelmi szinten?:D Gratulálok

Mellesleg egy nem gazdag nő miért dolgozna feltétlen gyárban? Rengeteg más munkakör van a világon ami nem fizet nettó 1m felett. A munkakörnek pedig semmi köze az adott ember értelmi képességeihez és kultúráltsághoz.

2021. dec. 12. 15:52
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Szárnyaim alá venném a lányt, kibontakozhat. Persze nem úgy, hogy az ölébe tolom a pénzt, hanem fizetem neki a hobbiját, tanulást, meg ilyesmit, a feltétel pedig ha elhagy, minden amiben az én pénzem van az enyém marad (bocsi, de sokan kihasználnák a kedvességem, muszáj ilyet kiszabni).
2021. dec. 12. 16:09
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Legtöbben igen. Ez elfogadott a társadalom áltàl, de fordítva már sokan ugatnànak😂😂. Uristen gazdag làny szegény fiu ewwww
2021. dec. 12. 16:27
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
A szegény családból származó exeim közül azokkal tudtam azonosulni, akik a körülményeik ellenére el tudták fogadni és be tudtak bizonyos szinten illeszkedni hozzánk az átlagosnál jobb mégélésű családba. Voltak viszont akik ezzel nem tudtak egyáltalán azonosulni. Szóval IGEN, ha a két fél megérti és szereti egymást.
2021. dec. 12. 16:38
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Én összejönnék, ha nem a pénzéért szeretne.
2021. dec. 12. 20:10
 10/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha tetszene és ápolt lenne, akkor igen.:)
2021. dec. 12. 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!