Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gazdag fiúk! Összejönnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag fiúk! Összejönnétek szegény lánnyal?

Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiú (nem férfit írtál) akkor lehet gazdag, ha a szülei azok. Én jó anyagi biztonságban nőttem fel, de attól még ez nem az én teljesítményem, mert nem én kerestem meg azt a pénzt. Én nem szoktam különbséget tenni a lányok között abból a szempontból, hogy milyen a családi háttere. Felnőttként biztos más is számít, de te fiúra kérdeztél, nem felnőtt férfire.
2021. dec. 12. 22:34
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
#11 Mert aztán nem lehet fiatalon jó pénzt keresni:D Úgy van....
2021. dec. 12. 23:24
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
A kérdés tini párkapcsolatokba van;)
2021. dec. 12. 23:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk. Én 20-25 évesekre gondoltam legfőképp. Tudom, már felnőtt kategória, de nekem még fiúk.
2021. dec. 13. 06:26
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Ha egy olyan férfiról beszélünk, aki nem a szülői háttér miatt lett gazdag, hanem egyedül ő kereste meg a pénzt, akkor más a helyzet szerintem.

Egy olyan ember sokkal érzékenyebb arra, ha valaki azért ismerkedik vele, hogy lenyúlja a pénzét. Lányok között sajnos elég sok van, aki pénzes pasikra hajt. Vannak olyan srácok, akik távolról kerülik az ilyen lányokat és vannak olyanok, akiknek fiatalon semmi sikerük nem volt lányoknál és számukra ez az egyetlen megoldás, hogy szexhez jussanak. Ők valószínűbb, hogy belefutnak az ilyen lányokba.

Ha viszont a lány nem a pasi pénzére hajt és ez látszik is az ismerkedés során, hogy valódi érzelmei vannak, akkor én nem látom akadályát a kapcsolatnak, akkor sem ha nagy a keresetbeli különbség. Nyilván veszélyként mindig ott van, hogy előbb-utóbb az egyik fogja eltartani a családot, míg a másik a háztartást fogja vezetni, de van hogy felzárkóznak egymáshoz. Szóval ez egy bonyolult és sokrétű téma.

2021. dec. 13. 10:48
 16/16 anonim ***** válasza:
52%
Én simán össze tudnék jönni szerény anyagi lehetőségek között élő családból jövő lànnyal. Jól is érezném magam, mert szeretek mindent megadni a szerelmemnek, és ez növeli az egóm is, hogy meg tudom neki adni.. A fordítottjától félek: ha egymásba szeretnénk egy nagyon gazdag lánnyal, az -attól tartok- annyira frusztrálna, hogy rámenne a kapcsolat, vagy az egészségem.
2021. dec. 16. 17:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!