Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire éri meg egy olyan lánnyal együtt lenni aki soha nem mondja el a problémáit, hanem magában rendezi azokat?
Szerintem attól is kapcsolat egy kapcsolat ha megosztják egymással a párok a problémákat. Igy csak engem készít ki hogy egyszerűen nemtudom mi van vele es az őrületbe kerget
Mennyire normális ez? En reagálom tul?
Mennyi ideje vagytok együtt?
Egyébként az nem gond, ha magában rendezi el a dolgokat, csak fura, hogy nem bízik benned eléggé.
Az én barátom is ilyen xD nagyon idgesítő tud lenni, mikor egész nap tök rossz kedve van, és nem mondja el nekem, merthogy "hosszú" vagy "fáradt hozzá" stb... de néha azért kifakad, és olyankor szépen megbeszélünk mindent, de ehhez is idő kellett, hogy ennyire meg tudjon nyílni előttem :)
Szóval szerintem csak légy türelmes, érezze, hogy bízhat benned, és javulji fog a helyzet, hidd el :)
Azért nem mindegy, hogy milyen jellegű problémákról van szó.
Ha a párkapcsolati problémákat sem hajlandó megbeszélni, akkor tapasztalatból mondom, hogy az egy halott kapcsolat. Ideig-óráig, duzzogásokkal, veszekedésekkel még csak-csak tartható, de hosszú távon kínlódás az egész, és általában hamar véget is ér.
De az, hogy nem számol be minden apró-cseprő problémájáról, meg a saját dolgait szereti magában tartani, nem azt mondom, hogy a legjobb dolog, de ettől az még lehet egy remek párkapcsolat. És egy kapcsolatban is szükség van a személyes térre mind fizikailag, mind szellemileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!