Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elhagyni se akarom, de ez nem fér bele.
Barátnőmnek jött pár snapchat, míg fürdött, én pedig ránéztem a telefonjára. 1-2 sráccal beszélgetett barátilag, ismerem is őket, ezzel nincs semmi bajom, szerintem belefér, ha tudják a határt. Viszont volt egy srác, aki kapott egy csípő oldalas képet, amiben bugyiban van barátnőm. Nem akartam azonnal kibaszni a balhét és vele Őt is, mert részemről se volt szép belenézni a telefonjába. De ki tudja meddig fajult volna vsgy fajulhat.
Legnagyobb problémám, hogy közben tök jól elvagyunk, szeretjük egymást, odavan értem, viszont most nagyon ellökte a bizalmam, és kicsit magát is. Nem értem miért kellett ez, pedig szexuálisan óriási élmény minden alkalom mindkettőnknek. Tehát még azt sem hinném, hogy úgy másra vágyik.
Nem szeretnék vele szakítani, ami lehet papucs dolog, de amúgy nagyon szeretem. Viszont ezt meg kell beszélnünk, és megegy ilyen nem lehet. Szerintetek hogyan dobjam fel a dolgot? Írjam le, vagy személyesen, szemtől szemben?
Ilyen fszsg miatt nem dobnék egy eddig tökéletes másfél éves kapcsolatot, de most el lett lőve a bizalmam.
Röviden hozok egy példát, szeretem megfordítani a szerepeket. Tehát a barátnőd átlépett egy vörös határt, ezt nem kell ecsetelni gondolom.
Na most képzeljük el, hogy te küldözgetsz dick pick-eket, alsógatyás képeket más csajoknak. Flörtölgetve, szexről ábrándozva.
Szerinted hány másodperc alatt vágott volna ki a barátnőd? Pislogni nem lett volna időd.
Nem a szerelem miatt nem akarsz szakítani, hanem a kanosság miatt és mert megszűnne a szex, vagy annak a lehetősége. A magányosságtól való félelem és a fájdalomtól való menekülés miatt. Aki ilyen szinten szúr hátba, néz semmibe és aláz meg, azt ne a szerelem kifejezés mögé bújva védd, mert már semmi köze hozzá.
Nagyon szerethet, mikor bugyis képeket küldözget más srácoknak, tényleg óriási a szerelem. És te csak ezt láttad, mert erre volt időd - voltak ott még finom fotók korábban is, amiről nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!