Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok szerelmes a barátomba de nem akarom elhagyni Mit tegyek?
Szóval 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Igazából volt egy hosszú szünetünk mikor szakítottunk de úgy éreztem megőrülök nélküle ezért nagy nehezen visszaszereztem. Utána egyből úgy éreztem hogy valami nem jó. Már nem úgy gondolok rá. De aztán egy ideig mégis jobb volt. Most meg megint visszatértek ugyanazok a problémák mint régen. Nem akarok szakítani mert rossz nélküle de így se jó és nem tudom mit tegyek:(
(Remélem nagyjából értettétek elég szarul fogalmazok és most még el is vagyok keseredve:()
És ebből az lesz, hogy amikor jön egy jobb srác akkor ott hagyod őt, és ő nagyot fog koppanni és megcsalva fogja magát érezni😕
Szóval szerintem még most kéne végetvetni ennek.. 😕
Ha visszatértek ugyanazok a problémák, akkor azok már nem fognak változni.
Szerintem amíg még jóban vagytok válljatok el békésen, mert ebből tényleg csak az lesz, hogy jön egy 3.személy, aki pontot tesz a végére.
Gondolom ő is érzékeli a problémákat. Beszéljetek róluk. De ha szünet után visszatértek ugyanazok a gondok, akkor az azt jelenti, hogy ő úgy érzi magát komfortosan a kapcsolatban, neki olyan a személyisége. Ha ez neked nem jó, akkor tényleg kár erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!