Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már nem szeretem, de nem birom tudom elhagyni, meg azt se akarom hogy magaban kart tegyen?
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 16:25
1/7 anonim válasza:
Valamelyikőtöknek ígyis-úgyis rossz lesz.
2/7 anonim válasza:
Tanuld meg, hogy mások helyett nem kell vállalni a felelősséget.
Kárt tesz magában. Amennyiben Te nem kérted vagy utaltál rá, hogy tegye meg onnantól nem vagy felelős. Ha mégis megteszi az a saját akarata.
Ha ezzel zsarol akkor bekapcsolt a veszteségtudata és remekül megtanulta hogyan tud benned bűntudatot okozni.
3/7 anonim válasza:
Nem fog. Ezek 90%-ban üres fenyegetések. Barátnőmet is zsarolták így, még egy vágás sem lett belőle, főleg nem öngyilkossági kísérlet.
Hagyd el és szólj a barátainak, hogy ilyet mondott, ezért vigyázzanak rá.
4/7 anonim válasza:
Normálisan is lehet szakítani, nem hiszem hogy ez miatt megfogja magát ölni, talál ő is mást meg te is...normálisan elmondod, hogy neked ez már nem működik, nem megalázó módon..aztán ennyi.
5/7 anonim válasza:
Hogy lehet már nem szeretni? Akkor az nem volt igazán mély érzelem, csak felszínes dolog:(
6/7 anonim válasza:
Ezek nemhogy 90, de inkább 99,9%-ban alaptalan zsarolások? Szerinted amikor fűvel-fával beszélgettem, hányszor mondták nekem, hogyha most ,,eldobom”, akkor előveszi a pengét és olyat tesz, hogy megbánja. Szerinted tett bárki is ilyet? Aki komolyan gondolja, az nem fog szólni előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!