16 éves vagyok és kiszeretném adni magamból ami fáj, az lenne a bajom hogy nem tudok felfogni semmit se a suliba eggyeltalán semmit csak amit szeretek tanulni pedig valami oknál fogva nem tudom magam rávenni hogy tudnám ezt a szokásomat elhagyni?
Ezek kérdések, de, ha megválaszolod őket, látni is fogod, hogy esetleg mi a gond;
1. Ki tudod magad pihenni? Alszol elegendőt este?
2. Tudsz rendesen enni úgy, hogy minden szükséges tápanayagot beviszel a szervezetedbe, naponta többször étkezel, főtt étel is van, stb stb?
3. Megvan a napi szükséges testmozgás?
4. Van hobbi, amit élvezettel űzöl?
5. Meg van a baráti köröd? nem vagy magányos?
6. Minden rendben körülötted? Nincs, ami elkeserít? Nincs olyan gondod, amivel nem tudsz megbírkózni vagy elnyomtad magadban, mert megoldást nem találtál rá?
pocok
1. csak 5 orat tudok aludni hetvegen pedig van hogy delutan 1 kor kelek 2 enni nem eszek meg barmit leveseket szinte soha csak hust megy ilyensmit + koromhoz kepest kicsi a testsulyom 3 testmozgas az se nagyon 4 maganyos vagyok szinte mar utalom az embereket 6 az a bag hogy felek felek hogy nem teljesitek jol es azt gondolom hilyaba is probalkozom akkor se jon ossze soha semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!