Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? Elhagyni se...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elhagyni se akarom, de ez nem fér bele.

Figyelt kérdés

Barátnőmnek jött pár snapchat, míg fürdött, én pedig ránéztem a telefonjára. 1-2 sráccal beszélgetett barátilag, ismerem is őket, ezzel nincs semmi bajom, szerintem belefér, ha tudják a határt. Viszont volt egy srác, aki kapott egy csípő oldalas képet, amiben bugyiban van barátnőm. Nem akartam azonnal kibaszni a balhét és vele Őt is, mert részemről se volt szép belenézni a telefonjába. De ki tudja meddig fajult volna vsgy fajulhat.

Legnagyobb problémám, hogy közben tök jól elvagyunk, szeretjük egymást, odavan értem, viszont most nagyon ellökte a bizalmam, és kicsit magát is. Nem értem miért kellett ez, pedig szexuálisan óriási élmény minden alkalom mindkettőnknek. Tehát még azt sem hinném, hogy úgy másra vágyik.

Nem szeretnék vele szakítani, ami lehet papucs dolog, de amúgy nagyon szeretem. Viszont ezt meg kell beszélnünk, és megegy ilyen nem lehet. Szerintetek hogyan dobjam fel a dolgot? Írjam le, vagy személyesen, szemtől szemben?

Ilyen fszsg miatt nem dobnék egy eddig tökéletes másfél éves kapcsolatot, de most el lett lőve a bizalmam.

2022. máj. 8. 07:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először is beszélj vele ! Nem olyan nagy bűn belenézni a párod telefonjába, ha ezen kiakad, akkor az egyérteműen azért van, mert rejteget valamit. Amúgy az is fontos, hogy pontosan milyen kép volt, és miről beszélgettek, amikor azt küldte. Benne volt az arca is, vagy csak a teste ? Ha testes kép volt akkor tetszeni próbált a srácnak (legalábbis én a barátomon kívül nem küldenék senkinek olyan képet).
2022. máj. 8. 08:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak személyesen hozd fel.
2022. máj. 8. 09:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én otthagynám a helyedben

De mindenki érdemel egy 2. Esélyt

2022. máj. 8. 09:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele!
2022. máj. 8. 10:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

"de most el lett lőve a bizalmam."

Ez a lényeg. Ezt a bizalmat már semmi nem fogja helyreállítani, akármit is mond, ígér.

Ez a kapcsolat így már csak egy hosszúra nyújtott kínlódás lesz.

2022. máj. 8. 11:24
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Mondd meg neki, hogy ha már krva, akkor kérjen érte pénzt legalább, mert ennek így nem sok haszna van.
2022. máj. 8. 13:25
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Rájött a r..anckodás még szép hogy szólj neki.
2022. máj. 8. 13:44
 8/15 anonim ***** válasza:
12%
csináljatok neki onlyfans oldalt legjobb meló a str....ié
2022. máj. 8. 14:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Kuka.
2022. máj. 8. 14:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után én sem tudnék már teljesen megbízni benne, azaz a kapcsolat alapja szállt el. Mindenek előtt beszélnék vele, de komolyan fontolgatnám a szakítást
2022. máj. 8. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!