Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a kor különbség?
Figyelt kérdés
Én 18 éves lány vagyok ő pedig 22 éves fiú.2022. máj. 3. 10:02
11/23 anonim válasza:
ha szívből szereti egymást, a kor nem számít. Amugy sem egy nagy kor különbség a 18 és a 22.
12/23 anonim válasza:
#8 vagyok, most én miért lettem ennyire lepontozva?
13/23 anonim válasza:
#8 vagy már #12 azért, mert a tied sok volt, de ez em sok. ha az elejére nem írtad volna, hogy 16 évesen jöttél össze 22 évessel, nem lettél volna lepontozva.
14/23 anonim válasza:
Amíg a két fél 15-25 között van, addig jól szokott működni, tapasztalatom szerint.
15/23 anonim válasza:
#13 és attól nem hasznos a válaszom?? :D bírom, h ilyen lájkjelnek használják sokan az értékelést... egyébként pedig nem sok a korkülönbség köztünk, 5,5 év, de nagyon jól megvagyunk.
16/23 anonim válasza:
#15 igazad van, nem sok, ha a pár 30 és 35, de gondolj bele, hogy egy csecsemő, és egy lassan iskolás gyerek járna...
17/23 anonim válasza:
Nem. Én 20 leszek párom meg 28. Ez a duplája annak, ami köztetek van és így is megvagyunk. Egy kapcsolatot nem a korkükönbség befolyásol (nem szélsőséges esetben persze), hanem a 2 fél hozzáállása, kitartása és a közös célok.
18/23 anonim válasza:
#16 atyám, de itt nem egy csecsemőről és egy iskolásról van szó😂😂😂 egy egyetemre készülő 16 éves lányról, és egy éppen dolgozni kezdő, mellette tanuló fiúról... és elárulom, hogy ez sem sok korkülömbség, ha a 2 fél fel tudja fogni, hogy a másiknak kicsit más még az élete, de egyébként nem is olyan sokban más. Mi vagyunk rá az élő példa, hogy tökéletesen megvagyunk, megértjük egymást, és ehhez nem kell még 30-35 évesnek se lenni :)
19/23 anonim válasza:
Valóban nem csecsemőről és iskolásról van szó, de a 16 évesek tizedik (vagy kilencedik) osztályba járnak, és az a legnagyobb problémájuk, hogy pénteken matek témazáró, X meg elmondta Y-nak, hogy bejön neki Z. Egy 22 éves ezzel szemben már gyakran dolgozó felnőtt, kezdi kialakítani a saját életét, anyagilag is függetlenedik többé-kevésbé a szüleitől, és jó esetben van jobb dolga, mint gimnazisták után koslatni. Nyilván tök jó, hogy boldogok vagytok együtt, meg tudom, lehetnek kivételek, de ne csináljunk úgy, mintha ebben az életkorban egy ekkora korkülönbség ideális lenne.
20/23 anonim válasza:
Hát sajnos egy 16 évesnek többnyire nem az a legnagyobb problémája, hogy pénteken matek tz... egyébként 11.es voltam mikor összejöttünk (már 17 vagyok). Ő pedig igen, függetlenedik, meg szárnyakat bontogat, de 2 év múlva már én is ott fogok tartani. Szóval nem kell úgy csinálni, mintha ezek évtizedes különbségek lennének, mert ahány 20on pár évest ismerek, nincs olyan nagy különbség köztük és a (normális) tinik között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!