Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzéketlen lennék?
A barátnőm ma haza jött sírva, megkérdezem mi a baja de nem szeretné elmondani simogatom ölelgetem vigasztalom de továbbra se szeretné elmondani és sír. Én ha van valami baj akkor szeretem megbeszélni vagy ha valami baj tortént örülnék ha elmondaná hogy megtudjam rendesen vigasztalni vagy tanácsot adni.
De ha nem hajlandó elmondani csak sír azzal semmit nem tudok kezdeni még csak azt sem tudom hogy az én hibám e.
Érzéketlen lennék amiatt hogy ezekután már nem érdekel(mármint azután hogy mindent megtettem hogy vigasztaljam és megtudjam mi a baj)
Leginkább lányok válaszára lennék kíváncsi hogy ők hogy látják mert én nem értem
Így nem vagy érzéketlen.
Veszekedés>>>sirtam>>>tudta mi a baj>>> és nem maradt tovább, elment, ott hagyott egyedül.
Azóta sem tudom ezt neki elfelejteni olyan rosszul esett.
Ne hari, de egyből ez jutott eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!