Érzéketlen lennék?
Úgy kell élni, hogy ne kelljem bocsánatot kérni, ÉS tudni kell, mikor van szükség mégis a bocsánatkérésre ÉS tudni kell megbocsájtani is!
Te robot vagy, hogy sosem hibázol? Esélyt adhatnál a változásra, mibe kerülne? Max x idő múlva megint nem beszéltek. De így te sem vagy jobb ám a mamádnál!
Nagyon érzéketlen vagy. Szívtelen.
Nagymamád nem fog örökké élni. Én kibékülnék vele, hogy normálisan teljesen a hátralévő idő.
Azért mert te érzéketlen vagy, nem várható el másoktól, hogy ők se mutassák ki soha az érzéseiket. Az élet pedig nem ilyen fekete-fehér, hogy úgy kell élni, hogy ne kelljen bocsánatot kérni. Nem gépek vagyunk. Te is hibáztál már eleget, ha nem is vetted észre vagy nem vetted tudomásul. És még rengeteget fogsz is. Úgyhogy ne ítélkezz így másokról.
" Ha megbocsátanék, akkor azt kommunikálnám felé, hogy velem mindent meg lehet tenni, szóval ez teljességgel kizárt opció"
Ez egyaltalan nem igy van. Azt kommunikalnad fele (mar ha elmondod neki persze) hogy megbantott es a viselkedese nem elfogadhato, de ha hajando maskepp viselkedni akkor te is.
"Ha megbocsátanék, akkor azt kommunikálnám felé, hogy velem mindent meg lehet tenni, szóval ez teljességgel kizárt opció"
Én ezt teljesen megértem. Hasonlóan vagyok vele. Egy esetben tudnék csak megbocsátani, ha a másik őszinte megbánást mutatna. Csakhogy ilyen nincs. Akiben van képesség az őszinte megbánásra, az alapból nem sértett volna meg.
Abban viszont hibázol, hogy csak mert te nem sírsz, mástól is elvárod, hogy robot legyen. Ez nem így megy, csak magadnak szabhatsz feltételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!